Antalya'da skandal görüntü! Öğrenci Kur'an-ı Kerim'e tekme attı.. O görüntülere tepkiler büyüyor

Kur’an-ı Kerim'e tekme atan lise öğrencisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Antalya Serik'teki bir lisede çekildiği belirtilen görüntülerde bir öğrencinin Kur’an-ı Kerim'i kullanarak röveşata attığı görüntüler büyük tepki topladı

Antalya Serik’teki bir lisede öğrencilerin Kur'an-ı Kerim’e yaptığı saygısızlık olay yarattı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, bir öğrenci Kuran-ı Kerim’i havaya atarken diğer öğrenci Kuran-ı Kerim’i kullanarak röveşata atıyor. Başka bir öğrenci ise o anları cep telefonuyla kaydediyor.

KUR'AN-I KERİM'E BÜYÜK SAYGISIZLIK

Kuran-ı Kerim’in tavandan sekip yere düştüğünü gören öğrencilerin gülüştüğü duyuluyor. Ayrıca videodaki küfür sesleri de dikkatlerden kaçmadı. Görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla öğrencilerin yaptığı saygısızlık büyük tepki çekti.

Sosyal medya kullanıcıları, "Antalya Serik’te Kur’anı Kerim’i tekmeleyen bu öğrencilerin derhal bulunup, okul yönetimiyle birlikte gereken neyse yapılmasını istiyoruz, bu asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Görüntülerin ardından İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün harekete geçerek olayla ilgili soruşturma başlatması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum