Antalya'da Otel Yapıları Tasarım ve Yenileme Fuarı düzenlenecek

Antalya'da Otel Yapıları Tasarım ve Yenileme Fuarı düzenlenecek

Fuar kapsamında gerçekleştirilecek panellerde, "otel yapılarında yenileme trendleri ve markalaşma" konusu değerlendirilecek

ANTALYA (AA) - Antalya'da, kasımda Otel Yapıları Tasarım ve Yenileme Fuarı düzenlenecek.

Akdeniz Tanıtım AŞ Genel Müdürü Fatih Onkar, fuarın, 13-16 Kasım'da Nazım Hikmet Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini söyledi.

Turizm destinasyonu Antalya'daki otellerin hem mimari hem de hizmet kalitesi açısından dünya standartlarının üzerinde olduğunu aktaran Onkar, ekim ayı itibarıyla kentin 14 milyonun üzerinde yabancı turist ağırladığını ve yıl içinde rekorlarını sık sık revize ettiğini kaydetti.

Türk turizminin 40 yıllık serüveni olduğunu anlatan Onkar, Antalya bölgesinde 900'e yakın bakanlık belgeli otel bulunduğunu belirtti.

Otellerin yarısının ise eski olduğuna ve renovasyon döneminin geldiğine dikkati çeken Onkar, fuarın bu açıdan yararlı olacağına işaret etti.

Fuarda turizm mimarisinin profesyonelleri, yatırımcıları ve işletmecilerinin bir araya geleceğini ifade eden Onkar, 2020 turizm sezonuna hazırlanan sektör temsilcilerinin, fuar kapsamında gerçekleştirilecek panellerde, ''Otel yapılarında yenileme trendleri ve markalaşma'' konusunu değerlendireceğini bildirdi.

Turizm sektörünün önemli isimlerinin katılacağı etkinlikte üç panelde ''Yenilemede Çevre Dostu ürünler'', ''Öyküsü Olan Otel Tasarımları'' ve ''Turizmde Marka Değeri Yaratma'' konularının tartışılacağını aktaran Onkar, İnndesing İş Platformu'na Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı Oya Narin ve İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Ferdi Erdoğan'ın da katılacağını belirtti.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :