Ankara’ya nefes olacak açılış! Keçiören Belediyesi servis kaldırıyor

Ankara’ya nefes olacak açılış! Keçiören Belediyesi servis kaldırıyor

Keçiören'de yer alan Kösrelik Köyü, Ankaralıları muhteşem bir doğa deneyimi ve eğlenceye davet ediyor. Kösrelik Göleti Mesire Alanı, 14 Ekim Cumartesi günü kapılarını açıyor.

Ankara'nın Keçiören ilçesi, yeşil alanlarını artırarak şehir sakinlerine daha fazla nefes alacakları bir alan sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede inşa edilen "Kösrelik Göleti Mesire Alanı," 14 Ekim'de gerçekleşecek olan büyük bir konserle resmi açılışını yapacak. 300 bin metrekarelik alana inşa edilen bu özel mesire alanı, doğa severler ve aileler için muhteşem bir dinlenme ve eğlence mekanı olacak.

Ankara’da "Kösrelik Göleti Mesire Alanı" 14 Ekim’de açılacak

Kösrelik Göleti Mesire Alanı, piknik alanlarından yürüyüş yollarına, balık tutma iskelelerinden çocuk oyun alanlarına kadar bir dizi aktivite seçeneği sunuyor. Ayrıca bisiklet ve yürüyüş yolları, kamp alanı, devasa salıncak, kafeterya ve daha birçok sosyal tesis de bu alanda bulunuyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, tüm vatandaşları bu özel açılış etkinliğine davet ederek, "300 bin metrekarelik bu alanda, aileler için tasarlanmış birçok aktivite bulunuyor. Piknik yapabilir, mangal keyfi yapabilir, doğanın tadını çıkarabilir ve sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Kösrelik Göleti Mesire Alanı'mızı 14 Ekim Cumartesi günü Ömer Faruk Bostan konseri ile açıyoruz. Açılışımıza tüm Ankaralı hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Ankara’da "Kösrelik Göleti Mesire Alanı" 14 Ekim’de açılacak

Ayrıca, etkinliğe ulaşımı kolaylaştırmak için Keçiören Belediyesi, Ankara'nın çeşitli bölgelerinden gelen ziyaretçilere ücretsiz servis hizmeti sunacak.

14 Ekim Cumartesi günü saat 12.30'da hareket edecek servislerin kalkış noktaları ise şunlar:

Sıhhiye Köprüsü altı, Bentderesi Gülbaba Türbesi altı, Ulus Eski Meclis önü, Keçiören mahalle muhtarlıkları önü, Keçiören Belediye Başkanlığı önü, Sincan Lale Meydanı, Altınpark önü, Atatürk Kültür Merkezi önü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.