Ankaragücü Teknik Direktörü Kafkas'tan Konyaspor maçı sonrası açıklama

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 1-1 beraberlikte sonuçlanan TÜMOSAN Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyunun tamamı kontrolümüzün altında geçti. Ancak özellikle ofansif anlamda üretken olamadık" dedi

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında ağırladığı Konyaspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulundu. Kafkas, "Oyuna etkili başladık. Golü de çok erken bulduk ama oyunun belli bölümünde asıl gücümüz olan pres ve geçişinde özellikle bazı oyuncuların pres yapmamasını kaynaklanan saha içinde bazı problemler oluştu. Bu problemler Ankaragücü kalesinde çok tehlikeli olabilecek seviyede ve düzeyde değildi. Fakat golü yedik. İkinci devre hem saha dizilişinde hem de oyuncu anlamında daha iyi pres yapan, geçişi biraz daha iyi yapabilen, oyun anlayışımıza ve kültürümüze uyan oyuncuları seçtik. Oyunun tamamı kontrolümüzün altında geçti. Ancak özellikle ofansif anlamda üretken olamadık. Yani toplu ve topsuz oyunu kontrol etmemize rağmen onun da nedenleri üç orta sahanın ceza sahası içinde koşu yapmama, ceza sahası içinde koşu yapmamasından kaynaklanan üretkenlik anlamında problemlerimiz oluştu. Aslında üç puana yakın taraf Ankaragücü'ydü ama dediğim gibi bazı oyuncuların maalesef seviyelerin altında olması maçı kazanamamamıza neden oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.