Ankara’da hızlı müdahale için filyasyon ekibine destek

Ankara’da hızlı müdahale için filyasyon ekibine destek

Sağlık Bakanlığı ve Ankara Valiliği ile iş birliği yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle karantina altında olan vatandaşlara sağlık...

Sağlık Bakanlığı ve Ankara Valiliği ile iş birliği yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle karantina altında olan vatandaşlara sağlık ekiplerinin hızlı müdahale edebilmesi ve gecikmelerinin önüne geçilebilmesi için filyasyon ekibinde yer alacak 300 taksicinin günlük giderlerini karşılayacak.

Sağlık Bakanlığı ve Ankara Valiliği ile iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sürdürülen filyasyon çalışmalarında hızlı müdahale için görev yapan 300 taksicinin günlük giderlerini karşılayacak. Uygulamayla salgın nedeniyle karantina altındaki vatandaşlara gecikme yaşanmadan tıbbi müdahalenin yapılabilmesi amaçlanıyor.

Covid-19 salgını nedeniyle halk sağlığını gözeten çalışmalara ara vermeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalar kapsamında bir yandan da ekonomik yönden zarar gören esnafa destek sağlamış olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.