Ankara'da faturasını ödeyemeyene destek Büyükşehir Belediyesi'nden geliyor! Mansur Yavaş Ankara Tek Yürek kampanyasını başlattı

Ankara'da faturasını ödeyemeyene destek Büyükşehir Belediyesi'nden geliyor! Mansur Yavaş Ankara Tek Yürek kampanyasını başlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ihtiyaç sahibi vatandaşların elektrik faturalarını ödeyebilmek için 'Ankara Tek Yürek' kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Ankaralılar için başlattığı yeni kampanyayı duyurdu. Yavaş, Ankara'daki ihtiyaç sahibi vatandaşların elektrik faturalarını ödeyebilmek için 'Ankara Tek Yürek' kampanyası başlattıklarını açıkladı.

"SİZ BU KENTİN ÜMİTLERİNİ HEP İYİLİKLE YEŞERTTİNİZ"

Sosyal medya hesabından kampanya görselini ve yardım sayfasının linkini paylaşan Yavaş, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın elektrik faturalarını ödeyebileceğiniz kampanyamızı başlattık. Siz bu kentin ümitlerini hep iyilikle yeşerttiniz. Gelin, yine tüm karanlıkları dayanışmayla aydınlatalım" ifadelerini kullandı.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar ankaratekyurek.com adresine girerek online olarak ihtiyaç sahibi insanların faturalarını ödeyebilecek.

fqkkyovx0ba69an.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum