Ankara Valiliği’nden 18 - 19 Nisan uyarısı! Kuvvetli rüzgar ve fırtınaya dikkat

Ankara Valiliği’nden 18 - 19 Nisan uyarısı! Kuvvetli rüzgar ve fırtınaya dikkat

Ankara Valiliği, 18 Nisan Pazartesi ve 19 Nisan Salı günü kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini belirterek vatandaşları çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, toz savrulması ve ulaşımda aksamalara karşı uyardı

Ankara Valiliği, 18 Nisan Pazartesi (bugün) ve 19 Nisan Salı günü kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini belirterek vatandaşları çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, toz savrulması ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalar konusunda uyardı.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; rüzgârın Pazartesi ve Salı günleri (18-19 Nisan) Ankara'nın güneyinde ve doğusunda fırtına, yüksek kesimlerde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.