Anayasa Komisyonundan personele takdir belgesi

Anayasa Komisyonundan personele takdir belgesi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Şentop, halk oylamasına sunularak kabul edilen Anayasa değişikliğinin komisyondaki görüşmelerinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı komisyon kavasları ile çay ocağı ve komisyon görevlisini takdir belgesi ile ödül

TBMM (AA) - COŞKUN ERGÜL - TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, halk oylamasına sunularak kabul edilen Anayasa değişikliğininin komisyondaki görüşmelerinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı, komisyon kavasları ile çay ocağı ve komisyon görevlisini takdir belgesi ile ödüllendirdi.

Şentop, Komisyon Katip Üyesi ve AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ile Komisyon Yasama Uzmanı Haluk Kurnaz'ın da hazır bulunduğu törende takdir belgelerini verdi.

Anayasa değişikliğinin komisyondaki görüşmeleri sırasında çok yoğun çalışma yaptıklarını belirten Şentop, "Çoğu zaman gece geç saatlere, sabahlara kadar süren toplantılar yaptık. Bu arkadaşlarımız da bizimle beraber sabahlara kadar burada çalıştı, komisyon faaliyetlerine katkı sundu. Biz de ayırım yapmadan, komisyon ve çay ocağında çalışan arkadaşlarımıza, böyle manevi anlamı olan takdir yazısı verelim diye düşündük." dedi.

Şentop, komisyon kavasları Remzi Temur, Zekai Çakal, Kemal Öztürk, Serkan Demir ve Temel Yaşar Candan, komisyon görevlisi Osman Kaygusuz ile çay ocağı görevlisi Esra Yıldırım ve İbrahim Küçük'e takdir belgelerini ayrı ayrı verdi.

Takdir yazısında, "26. Yasama Dönemi, Birinci Devre, Anayasa Komisyonunun, 6771 Sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun komisyon safahatı çalışmaları başta olmak üzere, sorumluluk alanınıza giren işlerde, görev bilinci, disiplin ve sorumluluk duygusu ile ekip anlayışı içinde göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı Komisyon Başkanı olarak takdirlerimi sunar; görev bilinci, disiplin ve sorumluluk duygusu ile çalışmak suretiyle, Meclis Başkanlığının hedef ve amaçlarına ulaşmasındaki önemli katkılarından dolayı sizi kutlar, bundan sonraki yaşamınızda/çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim." ifadeleri yer aldı.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :