Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

- Muğla'daki kano ve kürek sporcuları, Anadolu Ajansının 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gökova Körfezi'nde kano ve kürek sörfü turu düzenledi


MUĞLA (AA) - Muğla'daki kano ve kürek sporcuları, Anadolu Ajansının (AA) 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gökova Körfezi'nde kano ve kürek sörfü turu düzenledi.

Cittaslow Birliği Genel Sekreterliği tarafından 2010 yılında "Sakin Kent" ilan edilen Akyaka'daki Kite Maxsimum Spor Okulu sahibi ve sörf eğitmeni Özgür Ceylan, diğer eğitmenler Ramazan Taş ve Erman Keskin, Akyaka sahilinden kano ve kürek sörfü ile Gökova Körfezi'ne açıldı.

Sporcular, AA'nın 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenledikleri kano turunda, körfezde "Anadolu Ajansının 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz" yazılı pankartı açtı. Sporcular körfezde bir süre kürek çekerek pankartla dolaştı.

Sörf eğitmeni Ramazan Taş, Anadolu Ajansının turizm merkezi Muğla'ya çok önemli katkı sağladığını söyledi.

Anadolu Ajansı tarafından bölgenin tanıtımı için yapılan haberlerin Türkiye ve dünyada görüldüğünü ve bu anlamda mutlu olduklarını belirten Taş, "Anadolu Ajansının 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Anadolu Ajansı tarafsız habercilik anlayışıyla zaten bir marka. Bölgemize sağladığı katkılar için teşekkür ediyoruz." dedi.

"Sakin Kent" Akyaka'da kano, rüzgar ve kürek sörfü yaptıklarını her yıl yaklaşık 25 bin kişinin bu sporu yapmak için buraya geldiğine işaret eden Taş, "Akyaka, Sakin Kent anlamında bir marka. Burada su sporlarının her bir çeşidini yapmak mümkün. Anadolu Ajansı burada yapılan hür türlü spor etkinliğine büyük destek veriyor. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Anadolu Ajansına nice 97 yıllar diliyoruz." diye konuştu.

Taş, Anadolu Ajansının Türkiye'nin önemli ve köklü kuruluşlarından olduğunu vurgulayarak, son yıllarda ivme kazanan başarısının yıllarca devam etmesini diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :