Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Başbakan Yıldırım:- "Anadolu Ajansı, tarafsız, güvenilir ve etkin haberciliğin önde gelen temsilcisi olarak hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında başarılı hizmetlerine devam etmektedir"- "Anadolu Ajansı, günümüzde Türkiye’nin sesini 11 farklı dil

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, "Anadolu Ajansı, tarafsız, güvenilir ve etkin haberciliğin önde gelen temsilcisi olarak, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında başarılı hizmetlerine devam etmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yıldırım, Anadolu Ajansı'nın (AA) 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışını koruyarak, kamuoyunu bilgilendirme vazifesini 97 yıldır layıkıyla yerine getiren Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü en içten dilekleriyle kutladığı belirtti.

Başbakan Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Anadolu Ajansı, tarafsız, güvenilir ve etkin haberciliğin önde gelen temsilcisi olarak, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında başarılı hizmetlerine devam etmektedir. Atatürk tarafından 6 Nisan 1920 tarihinde kurulan ve Büyük Millet Meclisi’nin çıkardığı ilk yasaları duyurma görevini yürüten Anadolu Ajansı, günümüzde de Türkiye’nin sesini 11 farklı dilde dünyaya duyurarak, hepimizi gururlandırmaktadır.

Anadolu Ajansı'nın yurt içinde ve yurt dışında fedakarca çalışan bütün mensuplarını 97. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tebrik ediyor, her birini en samimi duygularımla selamlıyorum."




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler