Altınbaşak Festivali başlıyor

Altınbaşak Festivali başlıyor

11. Altınbaşak Kültür-Sanat ve Spor Festivali, 25 Temmuz'da başlıyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Ercan Uslu, etkinliklerin 25 Temmuz-12 Ağustos 2005 tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirtti.

Festival hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Ercan Uslu, yaklaşık 3 hafta sürecek olan etkinliklerin 25 Temmuz-12 Ağustos 2005 tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirterek, "İlk organizasyon, mahalli sanatçı Ersin Baran ve sevilen fantezi müzik sanatçısı Alişan'ın verecekleri konserle başlayacak. 19 gün sürecek etkinliklerde birbirinden ünlü sanatçılar Konyalılar'la buluşacak. Etkinlikler, Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Açık Sema Alanı ile Kültür Park'ta gerçekleştirilecek. Etkinliklerde, vatandaşlara servis imkanı sunulacak. Bu yılki festivale, Alişan, Haluk Levent, Musa Eroğlu, Hüseyin Turan, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Onur Akın, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Cihat, Ömer Karaoğlu, İzzet Yıldızhan, Zara ve Ahmet Özhan gibi isimler katılacak. Konyalı sanatçıların da sahne alacağı etkinliklerde, spor aktiviteleri de yer alacak" dedi.

Ercan Uslu festivalin, konserler, spor aktiviteleri, tiyatro oyunları ve sergilerle farklı ve yeni bir boyut kazanacağını söyledi.