Ali Erbaş'ın yanında olma vakti

Ali Erbaş'ın yanında olma vakti

Diyanet Birlik Sen Aksaray İl Başkanı Fatih Yavuzdeğer, "Diyanet Birlik Sen olarak Başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz. Herkesi de bu konuda Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızı desteklemeye çağırıyoruz" dedi.

Diyanet Birlik Sen Aksaray İl Başkanı Fatih Yavuzdeğer, "Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş hocamız günümüzün en büyük rezilliği olan ancak kimsenin konuşmaya cesaret edemediği sapkınlıklara dair cuma hutbesinde "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor Eşcinsellik sapkınlıktır" dediği için  İnsan Hakları Derneği (İHD) Ankara Şubesi, sapkınların avukatlığına soyunarak Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında, LGBT'lilere yönelik nefret söyleminde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunarak Diyanet İşleri Başkanımızın görevden alınmasını talep ediyor." dedi.

"Tüm hakları İstanbul Sözleşmesi ile korunan eşcinseller ve yardakçısı Feminist çeteler Diyanet İşleri Başkanımız  Prof. Dr. Ali Erbaş’ı yıpratmak ve görevden alınmasını sağlamak amacına  yönelik algı operasyonu oluşturmak istiyorlar" ifadelerini kullanan Diyanet Birlik Sen Aksaray İl Başkanı Fatih Yavuzdeğer şunları söyledi: Eğer biz Müslümanlar olarak uyumaya, olup bitenleri seyretmeye, elimizi taşın altına koyup doğrunun hakkın safında yer almamaya, neme lazım demeye devam eder isek inanın ki aşağılanmaya hakarete ve her belaya,  her musibete maruz kalırız.

Aileyi parçalamaya yönelik Avrupa dayatması melanet Bu istanbul sözleşmesi de bizim sessiz kalışımızın neme lazım deyişimizin bu millete kazığı.Acilen Yürürlükten kaldırılması lazım.

Bizler Diyanet Birlik Sen Sendikası olarak 
Diyanet İşleri Başkanımız  Prof. Dr. Ali Erbaş, hocamızın bu haklı davasında sonuna kadar yanındayız arkasındayız.

Türk milletinin milli ve manevi değerlerini ayakta tutan Milletimizin Birlik Beraberliğini sağlamada olmazsa olmazı olan Diyanet İşleri Başkanlığımız ve onun Değerli
Başkanı Ali Erbaş hocamız asla yalnız değildir Yalnız da kalmayacaktır.

Başkanımız konuyla ilgili açıktan söylenilemeyen Kur’anın hükümlerini Cuma hutbesinde  cesaretle bu Müslüman Türk Milletine söylemiştir.

Diyanet Birlik Sen olarak Başkanımızı Sonuna kadar destekliyoruz. Herkesi de bu konuda Diyanet İşleri Başkanımız  Prof. Dr. Ali Erbaş’ hocamızı desteklemeye çağırıyoruz.

Tamda şimdi Diyanet Teşkilatı olarak Birlik Vakti. Diyanet İşleri Başkanımız  Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızın yanında olma vakti.

Etiketler :