Aleyna Çakır cinayetini araştıran Müge Anlı'yı ölümle tehdit eden Ümitcan Uygun'a ceza çıktı

Aleyna Çakır cinayetini araştıran Müge Anlı'yı ölümle tehdit eden Ümitcan Uygun'a ceza çıktı

Müge Anlı, Aleyna Çakır cinayetini işlerken Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun tarafından tehdit edildi. Müge Anlı, bu isimleri mahkemeye verdi. Mahkeme Uygun ailesine ceza kesti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Aleyna Çakır cinayetini günlerce gündemde tutmuş ve katil zanlısı Ümitcan Uygun ile ailesinin hedefi olmuştu. Program sırasında Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından Müge Anlı sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri ve ağır hakaretlere maruz kaldı.

MÜGE ANLI MAHKEMEYE KOŞTU

Ünlü sunucu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak kendisini hedef alan Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakkında suç duyurusunda bulundu.

ALEYNA'NIN ÖLÜMÜNÜ HERKESE YAŞATACAĞIM

Şikayet üzerine savcılık 3 şüpheli hakkında başlattığı soruşturma kapsamında Müge Anlı hakkında sosyal medyada paylaşılan hakaret ve tehdit içerikli içerikleri inceleme altına aldı.

Yayınlanan paylaşımların içerisinde, 'Müge Anlı bedel ödeyeceksin, sana ödeteceğiz. Evet tehdit ediyorum. Aleyna'nın ölümünü herkese yaşatacağım.' şeklinde paylaşımlar bulunduğu belirlendi.

HAKARET VE TEHDİT CEZASIZ KALMADI

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Ümitcan Uygun'un da aralarında bulunduğu 3 şüpheli hakkında 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından iddianame düzenledi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan şüphelilerden Ümitcan Uygun, cezaevinden SEGBİS'le mahkemeye bağlanarak ifade verdi.

SOSYAL MEDYADA YAZDIKLARINI UNUTUP 'HAKARET ETMEDİM' DEDİ

Ümitcan Uygun ifadesinde Müge Anlı'ya hakaret etmediğini beraatına karar verilmesini talep etti. Mahkeme yapılan yargılama sonunda Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakkında hakaret ve tehdit suçlarından toplamda 2 yıl 4 ay 19 gün hapis cezasına çarptırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.