Alanyaspor-Konyaspor maçında "dostluk" kazandı

Alanyaspor-Konyaspor maçında "dostluk" kazandı

Atiker Konyaspor'la Alanyaspor arasında oynanacak karşılaşma beklenildiği gibi dostluk görüntüleri damga vurdu. İki kulüp arasında yeni bir sayfa açıldı

 

Atiker Konyaspor, Josef Sural'ı geçen hafta Kayserispor deplasmanı dönüşü trafik kazasında kaybeden Alanyaspor’la  deplasmanda karşı karşıya geldi. Beklenildiği gibi maça dostluk görüntüleri damga vurdu. İki takım arasında var olan gerginlik sona erdi, yeni  bir sayfa açıldı.

Alanya ekibi, geçen hafta Kayserispor deplasmanı dönüşünde meydana gelen kazada futbolculardan Josef Sural’ın hayatını kaybetmesi sebebiyle, TFF’ye maçın ertelenmesi yönünde talepte bulundu. Ancak hafta ortasında teknik ekip ve futbolcuların yaptığı toplantı sonrasında bu talep geri çekildi. Konyaspor’un süreçte verdiği örnek destek sonrası Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Konyaspor’a ve taraftarlara teşekkür ederek yeşil-beyazlıları kardeş takım ilan etti.

Mücadelede Konyasporlu taraftarlar tribünlerdeki yerini aldı. Alanyaspor yönetimi Konyaspor’u en iyi şekilde ağırladı. 

Alanyaspor taraftarları misafir yeşil-beyazlı takım taraftarlarıyla kucaklaştı.  Yeşil-beyazlılar Alanyaspor'a başsağlığı  dileklerini iletti ve çiçek verdi.

"Bundan sonra Konyaspor kardeş kulümüzdür" diyen Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da Konyaspor taraftarlarının yanına kadar süreçte yaşanan desteklerinden ve centilmenliklerinden dolayı gelerek teşekkür etti.

aw696353_03.jpg

aw696353_05.jpg

aw696353_09.jpg

aw696385_05.jpg

aw696385_06.jpg

 

 

 

Etiketler :