Akyürek sarrafları dinledi

Akyürek sarrafları dinledi

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği, kahvaltıda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve ekibini ağırladı.

Dernek yönetimi, sarraf ve kuyumcuların sorunlarını Başkan Akyürek’e aktarma fırsatı yakaladı

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltıda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve ekibini ağırladı. Başkan Akyürek’e  Tarihi Bedesten projesi ile ilgili caddenin sorunları, Mobese kamera sistemi, Otopark sorunu, Trafik akışı, Bedestenin güzelleştirilmesi (yeşil alan), Sarraflar Yer altı çarşısı sorunları, Mevlana haftası ile ilgili çalışmalar, İş yeri tabelaları ve tadilat projesi konularında görüş ve önerilerini sundular.

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Karagöz, “Markalaşmış bu güzelim Konyamızda Mevlana’nın şehrinde birlikte olmanın güzellikleri ve tarihe ismini hoşgörüsü ile yazdırmış olmasının onuru ve de sizle olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizde bu doğrultuda sayın başkanımın bizlerle istişare yapmasının ayrı bir önemi olması, bizlerinde bu şehrin tarihine katkı sağlamak adına onur ve mutluluk vericidir. Sorunlarımızın en kısada çözüleceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

Sarrafların çoğunluğunun katıldığı toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, Genel Sekreter Haşmet Okur, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Aydın, Fen İşleri Başkanı Selim Büyükkarakurt, Ulaşım Daire Başkanı Ercan Uslu, İmar Daire Başkanı Fatih Sert ve Mehmet Kuşdemir katıldı. Sami Gediz/Memleket