Akşehirspor'un rakibi "Çarşamba" belli oluyor... İşte muhtemel rakipler

Akşehirspor'un rakibi "Çarşamba" belli oluyor... İşte muhtemel rakipler

Bölgesel Amatör Futbol Lig 6. Grup’ta sezonu lider bitiren Akşehirspor’da gözler play-off’a çevrildi. Kırmızı-beyazlıların ilk turdaki rakibi çarşamba belli olacak. İşte BAL'da playoff oynayacak takımlar..

 

Bölgesel Amatör Futbol Lig 6. Grup’ta sezonu lider bitiren Akşehirspor’da gözler play-off’a çevrildi. Kırmızı-beyazlıların ilk turdaki rakibi Çarşamba günü belli olacak.

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi grup müsabakaları, 20-21 Nisan 2019 tarihlerinde oynanan 26. hafta müsabakaları ile tamamlandı. Play-off müsabakaları bilgilendirme toplantısı ve eşleşme kura çekimi 24 Nisan 2019 Çarşamba günü İstanbul'da Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak.

11 TAKIMDAN 9’U 3. LİG’E ÇIKACAK

3 kademede oynanacak play-off müsabakalarında 1.kademede 4 takım, 2.kademede 3 takım ve 3.kademe müsabakalarında 2 takım olmak üzere toplam 9 takım TFF 3.Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

GRUPLARINDA BİRİNCİ OLAN TAKIMLAR

1.Grup: Ağrı 1970 Spor
2.Grup: Malatya Yeşilyurt Belediyespor
3.Grup: Gümüşhane Kelkit Bld. Hürriyetspor
4.Grup: Yozgatspor 1959 FK
5.Grup: 68 Aksaray Belediyespor
6.Grup: Akşehirspor
7.Grup: Burdur Bucak Bld. Oğuzhan
8.Grup: Manisa Somaspor
9.Grup: Kocaeli Belediye Derincespor
10.Grup: İstanbul 1877 Alemdağspor
11.Grup: İstanbu Modafenspor

bal-002.jpg

BAL STATÜ

(1) 2018-2019 Sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3.Lig’e toplam 9 takım yükselir.

(2) 11 grupta oynanacak grup müsabakaları çift devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak olup, müsabakalar sonunda gruplarında birinci olan takımlar play off oynayacaklardır. Play off müsabakaları sonunda 11 grup birincisinden 9’u TFF 3.Lig’e çıkmaya hak kazanır.

(3) Play off müsabakaları tarafsız sahalarda, tek maç eleme usulüne göre 3 kademede oynanır.

(4) 11 grup birincisi takım arasında öncelikle sıra kurası çekilir. Sıra çekim kurasına göre takımlar 1. kademede BAY kalacak 3 takım ve müsabaka oynayacak 8 takımın belirlenmesi için kura çekimi yaparlar. Kura çekiminde ayrıca 2. Kademede oynanacak olan müsabakalar için kura çekimi yapılır. 1. Kademede oynanacak 4 müsabakada mağlup olan 4 takımdan hangi 3 takımın müsabaka oynayacağı ve hangi takımın BAY olacağı belirlenir.

1.KADEME MÜSABAKALARI

* Kura çekimi sonucunda 1.kademede müsabaka oynayacak olan 8 takım, küçük grup numarasından başlayarak büyük grup numarasına doğru birbirleriyle eşleşerek müsabaka oynarlar.

* 1.kademede oynanacak olan 4 müsabakada galip gelen 4 takım TFF 3. Lig’ine yükselir.

2.KADEME MÜSABAKALARI

* 1.kademe müsabakalarında mağlup olan 4 takım arasında kura ile belirlenecek 3 takım ile

BAY olan 3 takım olmak üzere toplam 6 takım, küçük grup numarasından başlayarak büyük

grup numarasına doğru birbirleriyle eşleşerek müsabaka oynarlar.

* 2. kademede oynanacak olan 3 müsabakada galip gelen 3 takım TFF 3. Lig’ine yükselir.

3. KADEME MÜSABAKALARI

* 2.kademe müsabakalarında mağlup olan 3 takım ve 2. kademede BAY olan 1 takım olmak üzere toplam 4 takım, küçük grup numarasından başlayarak büyük grup numarasına doğru birbirleriyle eşleşerek müsabaka oynarlar.

* 3.kademede oynanacak olan 2 müsabakada galip gelen 2 takım TFF 3. Lig’ine yükselir. Mağlup olan 2 takım ise şayet ilinde baraj müsabakası oynaması gerekiyorsa, bu müsabakayı oynamadan 2019-2020 sezonunda direkt Spor Toto BAL’da yer alır. Bu takımla baraj müsabakası oynayacak yerel lig takımı da 2019-2020 sezonunda Spor Toto BAL’da direkt yer alır.

(5) 11 grupta son iki sırayı alan takımlar Spor Toto BAL’dan bulunduğu ilin en üst yerel ligine düşerler.

 

 

Etiketler :