AKSED Başkanı Günay: Provokasyon amaçlayanlar hedefine ulaşamayacak

AKSED Başkanı Günay: Provokasyon amaçlayanlar hedefine ulaşamayacak

AKSED Başkanı İbrahim Günay, Boğaziçi Üniversitesinde marjinal grupların Müslümanların kıblesi Kabe üzerinden yaptığı, provokasyon amaçlı girişimde hedeflerine ulaşamayacaklarını söyledi

Konya'da kurulu Aliya İzzetbegoviç Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği (AKSED) Başkanı İbrahim Günay, Boğaziçi Üniversitesinde marjinal grupların Müslümanların kıblesi Kabe üzerinden yaptığı, provokasyon amaçlı girişimde hedeflerine ulaşamayacaklarını söyledi. 
AKSED Başkanı Günay yaptığı açıklamada, Boğaziçi Üniversitesi bahçesinde Kabe fotoğrafının yere serilmesine tepki gösterdi. Günay, “Müslümanların mukaddes mekanı, kıblemiz Kabe’ye ve İslami değerlerimize yönelik yapılan hadsiz saldırıyı kınıyorum. Kimse Müslümanların kutsal değerleri ve mekanlarına hakaretler edemez. Boğaziçi Üniversitesinde daha önce de çeşitli provakatif girişimler olmuştu. Müslümanlara karşı nefret suçu işleyen sapkın provokatörleri şiddetle lanetliyorum. İslam düşmanlarına milletimiz asla fırsat vermeyecektir. Kutsal mekanımız olan Kabe’ye yapılan bu hakaretin en ağır şekilde cezalandırılmasını ve bunu yapanların acilen hukuk önünde hesap vermesini istiyoruz. Provokasyon amaçlayanlar hedefine ulaşamayacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.