Aksaray'da her hasta grubuna göre iftar yemeği hazırlanıyor

Aksaray'da her hasta grubuna göre iftar yemeği hazırlanıyor

Aksaray Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelerin ikametlerine her gün sıcak yemek servisi yapıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlama getirilen ve ihtiyaç sahibi olan ailelere destek veren Aksaray Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler en ücra mahallelerde tespit edilen vatandaşlara hastalıklarına hassasiyetlerine göre yemek dağıtım yapıyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarına hizmet etme gayreti içerisinde çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi geçtiğimiz ramazanlarda  mahallelerde kurduğu iftar sofraları ile tüm vatandaşları buluşturdu.

Dünyada ve ülkemizde yaşanılan salgın hastalık dolayısı ile tedbir amaçlı toplu iftar programlarını iptal eden Aksaray belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine sıcak yemek servisi yaparak onları mübarek ramazan ayında yalnız bırakmıyor.

Aksaray Belediyesi evde kalan vatandaşlar için her gün sıcak yemek hazırlıyor. Hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine teslim ediliyor.

Yemekler, hasta ve yaşlıların yiyebileceği özellikte yağ, şeker ve tuz oranları ölçülü şekilde hazırlanıyor.

Etiketler :