Aksaray'da çevre düzenlemesi

Aksaray'da çevre düzenlemesi

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak 192 araçlık otoparkın temel atma törenine...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak 192 araçlık otoparkın temel atma törenine katıldı.

Yazgı, törende yaptığı konuşmada, şehre vizyon kazandıracak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Amaçlarının daha yaşanabilir, halkın daha çok rahat edeceği projeleri hayat geçirmek olduğunu ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:

"Daha önce ihalesini gerçekleştirdiğimiz ve toplam 210 gün süre verdiğimiz otoparkın bugün ilk aşaması olan temel atma törenini yapıyoruz. Burada tarihi bir bina vardı. Bizler önce o binamızın taşlarını söktük. Buradaki çalışmalar bittikten sonra tekrar yerine monte etmek kaydıyla o tarihi binayı yeniden koruyacağız. Burada bugün itibarıyla artık start verilerek İşe başlanmış oldu. İlk etapta 192 araçlık bir otoparkın yapımı gerçekleştirilecek. Ardından diğer teknik detaylar gündeme gelecek. Toplam inşaat alanı 6 bin 373 metrekare olarak değerlendirildi. Otopark bittikten sonra üzerindeki parkın ihalesi devam edecek. Ardından da şehrimize inşallah böyle Azmi Milli Müzesi ile beraber Azmi Milli Parkı'nı da kazandırmış olacağız. İnşallah en kısa sürede yüklenici firmamız burayı bize teslim edecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler