Aksaray'da bayram ziyaretinde Zeynep Koyun'u öldüren eski koca adliyeye sevk edildi

Aksaray'da bayramda 7 yaşındaki kızı ve 5 yaşındaki oğlunu görmek için eski eşinin evine giden burada eski eşi Zeynep Koyun'u bıçaklayarak öldüren Bilal Gıvanç adliyeye sevk edildi

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde bayramın birinci günü çocuklarını görmek için eski eşi Zeynep Koyun'un evine giden burada eski eşini bıçaklayarak öldüren Bilal Gıvanç adliyeye sevk edildi. Katil Koca gazetecilerin "Bayram günü kadından ne istedin? Sana çocuklarını mı göstermedi" sorusuna cevap veremedi.

ÇOCUKLARINI ZİYARETE GİTTİ

Acı olay, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram nedeniyle 7 yaşındaki kızı ve 5 yaşındaki oğlunu görmek için ayrıldığı eşi Zeynep Koyun'un (26) evine giden Bilal Gıvanç (29) burada çocuklarının annesi ile belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

ESKİ EŞİNİ BAYRAM GÜNÜ BIÇAKLAYIP KAÇTI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yanında bulundurduğu bıçakla eski eşini ağır yaralayan adam olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadın ambulansla Güzelyurt İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

GENÇ KADIN KURTARILAMADI

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın hayatını kaybetti. Olaydan saatler sonra eski eşini bıçaklayarak öldüren zanlı polise teslim oldu. Gözaltına alınan eski koca emniyette yapılan işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.