Aksaray-Konya yolunda şarampole düşen araç ağaca çarptı! Baba ve oğlu yaralı

Aksaray'dan Konya istikametine seyreden sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole düşerek ağaca çarptı. Kazada baba Abdurrahman T. ve 11 yaşındaki oğlu yaralandı

Aksaray'dan Konya yönüne gelen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole düştü. Ağaca çarpma ile sonlanan trafik kazasında yaralanan baba ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

KONYA YOLUNDA KAZA

Kaza, Aksaray-Konya Karayolu Yenikent beldesi yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'dan Konya istikametine seyreden Abdurrahman T. (39) yönetimindeki 38 AFP 185 plakalı Peugeot marka otomobil, sürücünün fırtına nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düştü.

Şarampolde bulunan ağaca çarparak durabilen otomobil hurdaya dönerken, sürücü ve 11 yaşındaki oğlu Mert Mürsel T. yaralandı. Diğer sürücülerin fark ettiği kaza hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık kipleri sevk edildi.

Yaralı baba ve oğlu Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Aksaray-Konya yolunda şarampole düşen araç ağaca çarptı! Baba ve oğlu yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.