Aksaray Belediye Başkanı Yazgı:

Aksaray Belediye Başkanı Yazgı:

"Aksaray içme suyu 1. kısım İsale hattı yapım işi sözleşmesi imzalandı"

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehrin içme suyu problemini gidermek için yapılan Aksaray İçme Suyu 1. kısım İsale hattı yapım işi sözleşmesinin imzalandığını bildirdi.

Yazgı, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce Bağlıköy mevkisinde açılan 6 kuyudan alınacak içme suyu, isale hatları ve yapılacak olan arıtma tesisleriyle ilgili projeyi ilgili yerlere onaylattıklarını ve kalkınma programına aldırıp ihale sürecini başlattıklarını belirtti.

Bugün itibarıyla 20 kilometrelik Aksaray İçme Suyu 1. kısım İsale hattı yapım işi için sözleşmesinin imzalandığını ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:

"Aksaray içme suyu 1. kısım isale hattı yapım işi sözleşmesi imzalandı. Yapılacak hat ile önümüzdeki 2 yıl içinde Aksaray’ın içme suyu problemi çözüme kavuşacaktır. Göreve başladığım günden itibaren şehrin içme suyu meselesi bizim birinci önceliğimizdi. Ne zaman çeşmeden içeceğimiz kalitede bir su akarsa o zaman bu gündemden düşecek diye bir söz vermiştim. Bizim bu doğrultuda göstermiş olduğumuz hassasiyete başta Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü olmak üzere ilgili yerler gereken destek ve hassasiyeti gösterdi. Bize bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum."




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler