AKP'den ilk açıklama geldi!
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 8 askerin şehit düşmesi, 14 askerin yaralanması sebebiyle büyük üzüntü içinde olduklarını söyledi.
Vatandaşlara, sabır ve metanet göstermeleri tavsiyesinde bulunan Elitaş, "Ne zaman Türkiye önündeki engellerini yıkmaya çalışsa, bentleri aşmak için gayret gösterse, ekonomisi dünyadaki krizden minimum etkilenip semeresini almaya başladığı dönemde, bu tür saldırılar oluyor." dedi.
BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ
Rixos Otel'de düzenlenen OSBÜK toplantısına katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, konuşmasına, Şemdinli'deki hain saldırıyı kınayarak başladı. Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklamasına göre 8 askerin şehit olduğunu, 14 askerin yaralandığını aktaran Elitaş, şöyle dedi: "Büyük üzüntü içindeyiz. Millete sabır ve metanet teskin ediyoruz. Ne zaman Türkiye, önündeki engellerini yıkmaya çalışsa bentleri aşmak için gayret gösterse, ekonomisi dünyadaki krizden minimum etkilenip semeresini almaya başladığı dönemde bunlar oluyor."
SABIR VE METANET
Türkiye'nin, bölgesinde ve dünyada aktörlük rolüne yükseldiği dönemde terör olaylarının azdığına dikkat çeken Elitaş, "Türkiye'den habersiz hiç birşey yapılamayacağı günde, gücünü kuvvetini azaltmak için dış dünya ve birlikte kullandıkları taşeronlar Türkiye'nin önünü tıkamak için çalışıyorlar. Onun için sabır ve metanet gerekiyor." şeklinde konuştu.
Herkesin birbirine destek olup bu kardeş kavgasının biran önce bitirilmesi gerektiğini aktaran Elitaş, bu konuda fikir birliği yapmanın çok önemli olduğunu ifad etti. Elitaş, "Ekonomi, iş alemi güven ister, huzur ister. Bu huzuru sağlamak için en önemli gayratlerden biri sanayici ve işadamlarına düşüyor. Huzurun olmadığı yerde büyüme olmaz." dedi.