Akören'de 'İleri Teknoloji ile Kaynakçı Yetiştiriyoruz' projesine MEVKA desteği

Akören'de 'İleri Teknoloji ile Kaynakçı Yetiştiriyoruz' projesine MEVKA desteği

Konya Akören'de hazırlanan 'İleri Teknoloji ile Kaynakçı Yetiştiriyoruz' projesi MEVKA desteği almaya hak kazandı. Projenin sözleşmesini MEVKA Genel Sekreteri Bostancı ile Akören İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozdağ imzaladı

Konya Akören'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'İleri Teknoloji ile Kaynakçı Yetiştiriyoruz' projesi MEVKA desteği almaya hak kazandı. 

akorennn.jpg

Konya'nın Akören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) 2020 yılı Mali Destek Programı Kaynak Verimliliğinin Geliştirilmesi önceliği kapsamında başvurusu yapılan ve destek almaya hak kazanan "İleri Teknoloji ile Kaynakçı Yetiştiriyoruz" projesinin sözleşmesi imzalandı.

akorennnnnnn.jpg

Proje sözleşmesi MEVKA Genel Sekreteri Ihsan Bostancı ile Akören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Bozdağ tarafından imzalandı.

akoooo.jpg

Simülatörlü kaynakçılık eğitimi projesi hakkında bilgi veren Akören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Bozdağ, "Proje ile kaynak simülatörü alınacak olup öğrencilere yenilikçi eğitim modelleri arasında yer alan simülasyon teknolojisinden yararlanarak eğitimler verilmesi sağlanacaktır. Sanayinin ihtiyacı olan nitelikli kaynakçı yetiştirilmesi ve simülasyon tabanlı teknolojik eğitimler sayesinde kaynak öğreniminde meydana gelebilecek iş kazası risklerini ortadan kaldırmak amaçlanmaktadır.
Bu doğrultuda mesleki eğitimler yanında 17 öğrenciye Teknolojik Girişimcilik Eğitimi verilecek olup, ayrıca 20 öğretmene Dijital Dönüşüm Eğitimi verilecektir. Proje kapsamında eğitimlerden faydalanan iki gencin de istihdam edilmesi hedeflenmektedir" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum