AKOM'dan bilgilendirme: Cadde 21 gün boyunca kapalı olacak

AKOM'dan bilgilendirme: Cadde 21 gün boyunca kapalı olacak

Konya'nın merkezinde bulunan Malas Caddesi, içme suyu hattı yenileme çalışmaları sebebiyle 21 gün boyunca trafiğe kapatılacak.

Konya'nın merkezinde hizmet veren Malas Caddesi, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) tarafından gerçekleştirilecek içme suyu hattı yenileme çalışmaları nedeniyle 23 Ekim'den 13 Kasım'a kadar toplam 21 gün boyunca trafiğe kapatılacak.

Malas Caddesi açıklaması, AKOM'dan geldi

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, söz konusu çalışmanın Işıklar Mahallesi Malas Caddesi'nde gerçekleştirileceği ve bu süre zarfında yolun araç trafiğine tamamen kapatılacağı belirtildi.

Sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirilecek

İçme suyu hattı yenileme çalışmaları kapsamında yapılacak olan bu kapatma, sürücülerin alternatif güzergahlar kullanmalarını gerektirecek.

Konya genelinde trafiğin akışının sıkışmaması için yönlendirme ve bilgilendirme işaretlerinin yerleştirileceği, bu sayede sürücülerin rahat bir şekilde alternatif güzergahları kullanabilecekleri ifade edildi.

AKOM'dan yapılan bilgilendirme şu şekilde:

"23 Ekim - 13 Kasım tarihleri arasında Işıklar Mahallesi Malas Caddesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışması yapılacaktır. Çalışmalar esnasında yol, araç trafiğine kapatılacaktır. Trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.