AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü

AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Ümmetin umudu haline gelen, Türkiye'de milletin umudu AK Parti, ilk günkü heyecan ve aşkla, daha güçlü bir ülke için var gücüyle çalışıyor"

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "ümmetin umudu haline gelen, Türkiye'de milletin umudu AK Parti'nin, ilk günkü heyecan ve aşkla, daha güçlü bir ülke için var gücüyle çalıştığını" belirtti.

Zeybekci, AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, memleketin bağrından çıkmış evlatlarının, 15 yıl önce millete hizmet için parti kurarak aynı çatı altında buluştuğunu, o gün bugündür de hak bildiği yoldan hiç ayrılmadığını ifade etti.

AK Parti'nin yaptıklarını görenlerin daha fazlasını istediğini, bunun için de gereken desteği esirgemediğini vurgulayan Zeybekci, her derdiyle dertlenen, her işi için koşan, her sorununa çare arayan AK kadroların hep yanında durduğunun altını çizdi.

Zeybekci, AK Parti'nin gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, çalışanından emeklisine, işçisinden işverenine kadar toplumun her kesimini aynı hedef doğrultusunda buluşturduğunu, halktan gördüğü desteği hizmete döndürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Geride kalan sürede Türkiye'de hep ilkelere imza attı. Başarıdan başarıya koşarken önce Hakk'a, sonra halka güvendi. Önüne çıkarılan onca engele rağmen yılmadı, yıkılmadı. Bugün özellikle 15 Temmuz'daki büyük hainlikten sonra bile tüm kadrolarıyla dimdik ayakta ise bunu yarının annesi eli kınalı genç kızların, vatan savunmasındaki Mehmetçik ile onu bekleyen anne babasının, ak sakallı dedeler, hayatın yükünü yüzündeki izlerde taşıyan nineler ile torunlarının dualarına borçlu olduğunu çok iyi biliyor. Bunun hakkını vermek için de gecesini gündüzüne katıyor, elinden gelen gayreti gösteriyor. Ümmetin umudu haline gelen, Türkiye'de milletin umudu AK Parti, ilk günkü heyecan ve aşkla, daha güçlü bir ülke için var gücüyle çalışıyor. Bu yolda ne beklemek, ne de durmak gibi bir niyetimiz var. İşte bu inançla övünç kaynağı bir 15 yılı geride bıraktık, inşallah daha nice yıllara da hep birlikte ulaşacağız."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :