Ak Parti Seçim Beyannamesi Açıklanıyor

Ak Parti Seçim Beyannamesi Açıklanıyor

Başbakan Davutoğlu:- ''2002'den beri yürüyen milli irade kervanını durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir''- ''13 yıldır bizi alkışlayan dünya bir kez daha şahit olacak ki milli irade alkışlanacak ama Kılıçdaroğlu'nun alkışı gibi değil, sandıklar patlayac

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2002'den beri yürüyen milli irade kervanını durdurmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Davutoğlu, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na katılmak amacıyla geldiği Ankara Arena'da partililerin sevgi gösterileriyle karşılandı.

Salon dışındaki vatandaşları selamlayan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, salonlara ve meydanlara sığmayan ama gönüllere sığan halkla gurur duyduklarını belirtti.

Konuşması sık sık ''Türkiye sizinle gurur duyuyor'' tezahüratlarıyla kesilen Davutoğlu, yeni bir yola çıktıklarını, yeni bir  kutlu yürüyüşün eşiğinde olduklarını söyledi.

Davutoğlu, 7 Haziran'a doğru Türkiye'nin her bir köşesinde, kentinde, ilçesinde, sokağında ve mahallesinde yeni bir demokrasi şenliğine çıktıklarını, bugün bu şenliğin ilk adımlarından birini attıklarını ifade etti.

Milli iradenin güçlü temsilcisi AK Parti kadrolarının tüm Türkiye'de ayakta olduğunu belirten Davutoğlu, ''Sizler nasıl bugün ayaktaysanız, Türkiye'de her kentte kardeşlerimiz, dava arkadaşlarımız da ayakta, dünyanın her bir köşesinde adalete gönül vermiş adalet sevdalısı olan AK Parti kadrolarını tanıyan mazlum kardeşlerimiz de ayakta'' dedi.

Davutoğlu, millete duydukları muhabbetin her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı.

Seçim beyannamesini ve adayları açıklayarak yola çıkacaklarını dile getiren Davutoğlu, şöyle devam etti:

''Bu yürüyüşte bizimle omuz omuza olmaya hazır mısınız, 7 Haziran'da tekrar bir demokrasi şölenine hazır mısınız, bugün salonlardan taştığımız gibi 7 Haziran'a kadar da meydanlara taşmaya hazır mısınız? 13 yıldır bizi alkışlayan dünya bir kez daha şahit olacak ki milli irade alkışlanacak ama Kılıçdaroğlu'nun alkışı gibi değil, sandıklar patlayacak. İnşallah ülkemizin her köşesinde, Gaziantep'ten, Konya'dan, Hakkari'den Edirne'den, Trabzon'dan, Rize'den, Muğla'dan, Türkiye'nin her köşesinden kalbinden, İstanbul'dan Ankara'dan getirdiğiniz selamları alıp başımızın üzerine koyuyoruz. Sizler de döndüğünüzde evlerinize, mahallelerinize, tüm dostlarınıza selamlarımızı iletiniz ve deyiniz ki 2002'den beri yürüyen milli irade kervanını durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Şimdi içeride program başlayacak. İnşallah 7 Haziran'da yeniden AK Parti iktidarına yürüyecek miyiz, anayasası değiştirecek çoğunluğa ulaşacak mıyız, sadece ve sadece milletine hesap verecek kadroları iş başına getirecek miyiz, dünyanın her yerinde mazluma sahip çıkacak mıyız?''

Davutoğlu, daha sonra salona geçti. Bu arada, Davutoğlu'nun içerideki konuşması ses sistemiyle spor salonu önünde bekleyen vatandaşlara da ulaştırılıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı