AK Parti Konya'da temayül heyecanı! En çok oy alan 10 aday elektronik ortamda takip ediliyor

AK Parti Konya'da temayül heyecanı! En çok oy alan 10 aday elektronik ortamda takip ediliyor

AK Parti Konya milletvekili adaylarını belirlemek için temayül yoklamasını 81 ille eş zamanlı olarak gerçekleştirdi. Elektronik ortamda yapılan ve genel merkezden anlık takip edilen temayülde aday olması istenen 10 aday adayının ismi yazılıyor

Konya'da yüzlerce vatandaş milletvekili aday adayı oldu. Peki kimler AK Parti'den milletvekili adayı olacak? Heyecanlı bekleyiş bugün düzenlenen temayül yoklaması ile doruğa çıktı. Çok sayıda aday adayı teşkilat mensubu Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde yerini aldı.

AK Parti teşkilat temayül yoklaması bu sabah 81 ilde eş zamanlı olarak başladı. AK Parti Konya İl Başkanlığı, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için teşkilat temayül yoklamasını Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Elektronik ortamda yapılan temayülde 31 ilçe teşkilat mensupları oy kullandı. Temayül yoklaması sonuçları Merkez Yürütme Kurulu ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşturulan alt komisyonlara sunulacak.

Resim

ÖZLEM ZENGİN: DEMOKRASİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR SÜREÇ

Konya için önemli bir gün olduğunu vurgulayan AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, “Temayülümüzü yapmaya saat 10'da başladık. Saat 16.00 itibarıyla Genel Merkezi ekranlarımızdan her bir ilçemiz için ne kadar oy kullandığını, adaylarımızın ne kadar oy aldığını göreceğiz. Aday adaylığı demokrasiler için çok önemli bir süreç. Burada demokratik olarak partiden milletvekili olmak isteyen herkes başvurularını yaptı. Konya'da da çok ilgi ve alaka var. Bu Ramazan gününde büyük ilgi ve alaka var. Saat 16.00'ya kadar oylarını kullanacaklar. Konya için Türkiye demokrasisi için hayırlı olmasını diliyorum. Herkese tekrar hayırlı ramazanlar temenni ediyorum” dedi.

Resim

HASAN ANGI: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YÜZDE 50'NİN ÜZERİNDE OY ALACAK

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 50’nin çok üzerinde bir oyla yeniden göreve seçileceğini söyledi. Angı şu ifadeleri kullandı: 14 Mayıs 2023'te yapılacak 28. dönem Büyük Millet Meclisi seçimleri ile ilgili olarak AK Partimizin aday adayları arasında olan temayül teşkilat yoklamasını başlatmış olduk. Öncelikle tüm aday adaylarımıza ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

AK Parti Konya’da temayül heyecanı

Birinci tercih ve ikinci tercih ile beraber 207 aday adayımızın olduğu bu temayülde 3 bin 200'e yakın teşkilat mensubumuz bu adaylar içerisinde en fazla 10 ismi tercih ederek bu tercihlerini elektronik ortam üzerinden yapmış olacaklar. Şu anda başladı, saat 16'ya kadar devam edecek. Bu çalışmalarımızda tüm teşkilat mensuplarımızın, aday adaylarımızın tercih noktalarındaki sonuçlarını da genel merkezimiz anlık olarak takip ediyor.

Akşam 16 itibarıyla 81 ildeki kullanım bittiği andan itibaren tüm sonuçlarını görmüş olacak. Teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. 31 ilçemizden buraya kadar ana kademelerimiz, kadın mensuplarımız, mahalle başkanlarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimizle beraber bu günü birlikte geçiriyoruz.

AK Parti Konya’da temayül heyecanı

Yeni bir süreci birlikte yönetiyoruz. Türkiye'nin arzu ettiği 2002 süreci ile başlayıp 2023'te de devam edecek. 'Türkiye Yüzyılında' AK Partimiz çok daha güçlü bir şekilde hem mecliste temsili olacak hem de Sayın Cumhurbaşkanımızın yüzde 50'nin çok üzerinde bir oyla bu seçimleri tamamlayıp Cumhurbaşkanlığı görevine devam etmiş olacak inşallah. Hayırlı olsun.

AK Parti Konya’da temayül heyecanı

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.