AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Karatay Termal Tatil Köyü’nde buluştu

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Karatay Termal Tatil Köyü’nde buluştu

Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı yöneticileri ve mahalle temsilcileri ile Karatay Termal Tatil Köyü’nde bir araya geldi

Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı yöneticileri ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.

Karatay Termal Tatil Köyü’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, Karatay Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, burada yaptığı konuşmada, Karatay'daki başarının sırrının ekip çalışması olduğunu söyledi.

Eğitim yatırımları, kentsel dönüşüm çalışmaları, fiziki ve sosyal hizmetler, kültürel yatırımlar ve diğer önemli projeler hakkında da bilgi veren Kılca, şunları söyledi:

"Teşkilatımız, muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz, encümen üyelerimiz, komisyonlarımız, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, personelimizle bu bir ekip çalışmasıdır. AK Parti Teşkilatlarımız, tüm kademeleriyle fedakarca hizmet üretmeyi, şehirleri ve ülkemizi daha ileriye taşımayı merkezine almıştır. Bizler de bu düsturla durmadan, yorulmadan çalışmaya, yarınlara güzel işler bırakmaya devam ediyoruz. Hepimizin ortak bir davası var, o da milletimize hizmettir. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmenin çabası ve gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bizler teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışan büyük bir aileyiz. Mahallelerdeki hizmetlerimizin takipçileri ve gözümüz, kulağımız olan değerli teşkilat mensuplarımızla ve ilçe yönetimimizle birlikte Karatay’ımıza dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeyi sürdüreceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.