AK Parti Grup Başkanvekili Muş:

AK Parti Grup Başkanvekili Muş:

"CHP Sözcüsü Bülent Tezcan aslında bugün Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir yalancı olduğunu tüm Türkiye'ye açıklamıştır"- "Çamur at izi kalsın siyaseti güden CHP bugün o içinde bulunduğu çamurun ve çirkefin tam ortasında bir kez daha debelenmiştir"

TBMM (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "CHP Sözcüsü Bülent Tezcan aslında bugün Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir yalancı olduğunu tüm Türkiye'ye açıklamıştır." dedi.

Muş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın bugün basın toplantısında yurt dışı para transferlerinin belgeleri olduğunu iddia ettiği dekontların "Kılıçdaroğlu'nun iftirasını deşifre ettiğini" söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun "Yurt dışına giden paraları açıklayacağım" şeklindeki açıklamalarına istinaden, "Tezcan'ın bugün gösterdiği kağıt parçalarından yurt dışına giden tek kuruşun olmadığının ortaya çıktığını" belirten Muş, şöyle konuştu:

"CHP Sözcüsü Bülent Tezcan aslında bugün Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir yalancı olduğunu tüm Türkiye'ye açıklamıştır. Hesap uzmanı olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu elindeki kağıt parçalarını çarpıtmış ve göz göre göre 80 milyonun huzurunda Sayın Cumhurbaşkanımıza iftira atmıştır. Kılıçdaroğlu'nda eğer bir nebze utanma hissi varsa, yüz varsa, siyasi ahlak varsa çıkar ve istifa ettiğini açıklar. İddiasını ispatlayamayan Kılıçdaroğlu'nun bir müfteri olduğu bugün bir kez daha ortaya çıkmıştır. Demek ki 'belgeleri gösterin' dediğimizde köşe bucak kaçmalarının nedeni bu yalanlarından kaynaklanan bir suçluluk psikolojisiymiş. İddia ettikleri kağıtları 3 gündür basından ve kamuoyundan kaçırmalarının nedeni de ortaya çıkmıştır."

Muş, daha önce "Elinizde ne varsa yargıya verin" söylemine rağmen CHP'li yetkililerin yargıdan kaçtıklarını savundu.

"Mecliste yalan senaryolar yazıp nutuklar atan CHP Grup Başkanvekilleri şimdi hangi yüzle milletin karşısına çıkacaklar" sorusunu yönelten Muş, şunları kaydetti:

"Çamur at izi kalsın siyaseti güden CHP bugün o içinde bulunduğu çamurun ve çirkefin tam ortasında bir kez daha debelenmiştir. FETÖ’nün ellerine tutuşturduğu paçavralarla bir kez daha rezil rüsva olmuşlardır. Ama unutmayalım ki bu millet her şeyi görüyor. Millete hizmet edenler ile millete ihanet edenleri Türkiye gayet iyi biliyor."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :