AK Parti Genel Merkezi'ne lav silahlı saldırı

AK Parti Genel Merkezi'ne lav silahlı saldırı

Akşam saatlerinde Ankara'da hareketli dakikalar yaşandı. Kimliği belirsiz kişilerce Adalet Bakanlığı'na bombalı, AK Parti Genel Merkezi'ne ise lav silahlı saldırı düzenlendi.

AK Parti Genel Merkezi'ne ve Adalet Bakanlığının Kızılay'da bulunan ek binasının ziyaretçi girişine akşam saatlerinde saldırı düzenlendi. Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Adalet Bakanlığı'nın Milli Müdafa Caddesi girişindeki otoparklar bölgesine 2 adet el bombası atıldığını, bir personel eşinin hafif yaralandığını, tedavisinin ayakta yapılarak taburcu edildiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AK Parti Genel Merkezi'ne silahlı saldırı

Söğütözü semtinde bulunan AK Parti genel merkezinini karşısında bulunan bir siteden genel merkez binasının 7 ve 8. katlar arasındaki bölgeye ateş edildi. Saldırı sonrasında binada maddi hasar oluştu.  Polis ekipleri AK Parti Genel Merkezi çevresinde güvenlik önlemleri alarak bölgede geniş çaplı araştırma yaptı.

Erdoğan, Ergin ve Güler'den bilgi aldı

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, resmi ziyaret için Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan olaylarla ilgiliAdalet Bakanı Sadullah Ergin ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'i telefonla arayarak bilgi aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler