AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

"Bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak zorundayız, başka şansımız yok. Bizi hedefe koyanlar bakıyorsunuz Mustafa Kemal Atatürk'ü de koyuyorlar, Recep Tayyip Erdoğan'ı da koyuyorlar. Son olayda yaşadığımız gibi"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak zorundayız, başka şansımız yok. Bizi hedefe koyanlar bakıyorsunuz Mustafa Kemal Atatürk'ü de koyuyorlar, Recep Tayyip Erdoğan'ı da koyuyorlar. Son olayda yaşadığımız gibi." dedi.

Karaaslan, Kavak ilçesindeki bir kafede bir aya geldiği muhtarların sorunlarını dinledi ve onlarla sohbet etti.

Türkiye'nin değerlerine sahip çıkması gerektiğine işaret eden Karaaslan, "Bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak zorundayız, başka şansımız yok. Bizi hedefe koyanlar bakıyorsunuz Mustafa Kemal Atatürk'ü de koyuyorlar, Recep Tayyip Erdoğan'ı da koyuyorlar. Son olayda yaşadığımız gibi. Bize düşman olanlar, bizim bütün değerlerimize düşman oluyorlar. Kimi zaman Peygamberimizi karikatürlerle hedefe koyuyorlar, kimi zaman liderimizi, kimi zaman Cumhuriyetimizin kurucusunu, kimi zaman halkımızı, kimi zaman da Avrupa'ya gitmiş bakanımızı." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin geleceğinde hiçbir şeyin kolay olmayacağını vurgulayan Karaaslan, "Ama hamdolsun, milletimizin dış dünyanın anlayamadığı bir özelliği var. Öldürmeyen her şey bizi güçlendiriyor. İçinden çıktığımız bütün mücadeleler bizi diğer mücadeleye kadar güçlü kılıyor. Bu da bizi biz yapan ve dünyaya karşı güçlü kılan en önemli özelliğimiz." diye konuştu.

Bazen siyasette ayrışıp bazı konuları eleştirebildiklerini, bazen aynı düşünmeyebildiklerini dile getiren Karaaslan, ama mesele Türkiye olduğu zaman 80 milyonun aynı tarafta olduğunu aktardı.

Bu yüzden "tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet" dediklerini belirten Karaaslan, "Buna karşı olabilecek hiç kimse var mı? O yüzden önümüzdeki dönemde Türkiye'nin kaderi hepimizin dik duruşuna, kararlı oluşuna ve çalışmasına bağlı." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :