AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik:

"Dört devrimden bahsedilen kongrede Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan ifadeler, CHP'nin millete karşı 'karşı devrim' hevesini ifşa etmiştir. CHP'nin siyasette tek ajandası hala milletin değerleriyle ve milletin seçtikleriyle kavga etmekten ibaret"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Dört devrimden bahsedilen kongrede Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan ifadeler, CHP'nin millete karşı 'karşı devrim' hevesini ifşa etmiştir. CHP'nin siyasette tek ajandası hala milletin değerleriyle ve milletin seçtikleriyle kavga etmekten ibaret" ifadesini kullandı.

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, milletle bağı olan siyasetin, pozitif ajanda üretebileceğini ancak milletle bağını kesmiş siyasetin ajandasının negatif olduğunu bildirdi.

CHP'nin her kurultayla birlikte milletle kurması gereken bağdan biraz daha uzaklaştığına işaret eden Çelik, hafta sonunda gerçekleştirilen kurultayın da bunun bir örneği oldunu vurguladı.

Çelik, kurultayda milletin meseleleri yerine CHP siyasetinin "mesleki sorunlarının" tartışıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza karşı akıl ve izandan yoksun ifadeler kullanıldı. Millet bu üslubu mahkum ediyor. Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan ifadeleri, geniş kitleler, söyleyene iade ediyor. Dört devrimden bahsedilen kongrede Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan ifadeler, CHP'nin millete karşı 'karşı devrim' hevesini ifşa etmiştir. CHP'nin siyasette tek ajandası hala milletin değerleriyle ve milletin seçtikleriyle kavga etmekten ibaret."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler