AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan:

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan:

“Tek partili iktidarlar döneminde Türkiye, ileriye gitmiştir”

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, tek parti iktidarları döneminde Türkiye'nin ileri gittiğini bildirdi.

AK Parti Nallıhan İlçe Danışma Meclisi Mart ayı toplantısına katılan Ceylan, burada yaptığı konuşmada, büyükşehirden en fazla payı alan ilçenin Nallıhan olduğunu söyledi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Ceylan, dış güçlerin, Türkiye'yi, geçmişte olduğu gibi hiçbir zaman rahat bırakmadığını kaydetti.

Türkiye'nin ileriye doğru gittiği dönemlerde önüne engeller çıkartıldığını vurgulayan Ceylan, "Her muhtıra, her darbe her müdahale Türkiye’yi geri götürmüştür. Türkiye'de bu gün bu darbeler, muhtıralar olmamış olsaydı, 50 yıl ileride olurdu ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olurdu." dedi.

Türkiye'nin bir dönem koalisyonlara mahkum edildiğini savunan Ceylan, şöyle konuştu:

"Koalisyonlar döneminde Türkiye, en zayıf dönemini yaşamıştır. Tek partili iktidarlar döneminde Türkiye, ileriye gitmiştir. Demokrat Parti, Adalet Partisi'nin ilk dönemleri, Anavatan Partisi ve AK Parti dönemi. AK Parti'nin 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye önemli mesafeler almıştır. Milli gelirimiz artmıştır, ülkede inanılmaz yatırımlar yapılmıştır. Hiç hayal edilemeyecek işler yapılmıştır."

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :