Ağustos ayında Konya’ya yıldız yağacak! Selçuklu Kongre Merkezi’nde konser üstüne konser

Ağustos ayında Konya’ya yıldız yağacak! Selçuklu Kongre Merkezi’nde konser üstüne konser

Konya’nın en büyük etkinlik alanlarından biri olan Selçuklu Kongre Merkezi’nde konserler devam ediyor. Temmuz ayında kaldırılan kısıtlamalar sonrasında yeni program yapan merkezde Ağustos ayı dolu dolu.

Salgından yakasını kurtarmaya çalışan Türkiye’de normale dönen hayatın güzellikleri de kendini gösteriyor. İstenmeyen görüntülere rağmen devam eden normal hayatın yaşam koşulları da kendini göstermeye başladı.

Temmuz ayını gergin ve bir o kadar da kafası karışık geçiren şehir insanları kendini sahillere ve kırlara attı. Uzun süren kapanma döneminin ödülünü almak isteyen vatandaşlar etkinliklere de akın ediyor.

KONYA’YA YILDIZ YAĞACAK

Temmuz ayını bir nebze durgun geçiren Konya’da Ağustos ayı daha renkli olacak gibi görünüyor. Salgında artan vaka sayılarına rağmen etkinliklerden geri durmayan vatandaşları yeni gelen ayda yeni konserler bekliyor.
Konya’nın en büyük etkinlik alanlarından biri olan Selçuklu Kongre Merkezi’nde Ağustos ayı içinde 11 etkinlik yapılacak.

KONYA’DA GRİPİN KONSERİ: İlk etkinlik Türkiye’nin yakından tanıdığı gruplardan biri olan Gripin konseriyle olacak. Gripin, 6 Ağustos 2021 akşamı Konya Selçuklu Kongre Merkezi Açıkhava Sahnesi'nde sevenlerine konser verecek. Biletler ise Passo üzerinden satışta.

DUMAN GRUBU KONYA’YA GELİYOR: 7 Ağustos akşamı fenomen grup Duman, Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahne alacak. Konser açık havada yapılacak. Etkinliğin biletleri Passo’da.

MAVİ KUŞ TİYATRO OYUNU: Konya Büyükşehir Belediyesi tiyatrosu ekibinin hazırlayıp sahnelediği Mavi Kuş, sürükleyici konusuyla tiyatroseverleri bekliyor. Daha önceki yıllarda da sergilenen oyun 11 Ağustos Çarşamba günü saat 20:30’da izleyiciyle buluşacak. Biletler Selçuklu Kongre Merkezi, Mevlana Kültür Merkezi, Belediye Yer Altı Çarşısı Kültür A.Ş. Ofisi, Kültür A.Ş. Merkez Ofisi / Konya Tren Garı’nda satışta.

MADRİGAL VE CAN OZAN KONYA SAHNESİNDE: Türkiye’nin önemli sesleri arasına adını yazdıran Madrigal ve Can Ozan 14 Ağustos akşamı Konya Selçuklu Kongre Merkezi Açıkhava Sahnesinde olacak. Organizasyonun biletleri Biletix ve SKM’de satışa sunuldu.

HALUK LEVENT KONYA’YA GELİYOR: Türkiye’de 90’lı yılların rock yıldızlarından olan Haluk Levent, Konyalı hayranlarının karşısına çıkıyor. Haluk Levent’in konseri 24 Ağustos’ta. Konser biletleri de Passo üzerinden satışta.

MEHMET ERDEM KONYA SAHNESİNDE: 1999 yılında Kardeş Türküler grubuna katılarak profesyonel müzik yaşamı başlayan Mehmet Erdem, geleneği bozmayarak Konya sahnesinde yerini alacak. Erdem, 25 Ağustos akşamı Konya’da olacak. Biletler yine Passo’da.

YENİ TÜRKÜ KONYA’YA GELİYOR: Türkiye’nin önemli gruplarından Yeni Türkü, Konya’da sahneye çıkacak. 28 Ağustos Cumartesi günü Açıkhava sahnesine çıkacak olan Yeni Türkü’nün etkinlik biletleri Biletix ve SKM’den edinilebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.