AGD Konya’dan İsrail'e lanet Filistin’e destek konvoyu

AGD Konya’dan İsrail'e lanet Filistin’e destek konvoyu

AGD Konya Şubesi öncülüğünde, İsrail'in Filistinlilere yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek için bir araya gelen yüzlerce kişi, ardından Filistin'e destek konvoyu gerçekleştirdi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi, Konya'da, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin'de sivillere sürdürdüğü yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla açıklama yapılarak konvoy oluşturuldu.

AGD Konya Şubesi öncülüğünde, İsrail'in Filistinlilere yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek için yüzlerce kişi Mevlana Kültür Merkezi önünde bir araya geldi. Burada açıklama yapan AGD Konya Şubesi Başkanı Ceylani Kılıç, tarih boyunca olduğu gibi yenileceklerini anlayan zalimlerin azgınlıklarını şiddetlendirdiğini söyledi. Tüm saldırılara rağmen zalimlerin yenildiğini ifade eden Kılıç, "Terör örgütü İsrail'in işgal ettiği Kudüs ve Filistin topraklarından sökülüp atılacağı günler çok yakındır. Sadece güçten anlayan İsrail'e, Filistinli kardeşlerimiz ve birlik içerisinde olan Müslümanlar en büyük tokadı yakında vuracaklardır. Dünyaya ve bölgeye huzur ancak ve ancak terörist İsrail'in yok olmasıyla gelecektir. Bu kutlu yolculukta milyonlarca Kudüs gönüllüsü olarak başlattığımız Büyük Kudüs Konvoyu şu anda tüm Türkiye'de 81 ilde gerçekleştirilmekte ve dualarımızla Filistin'de özgürlük için mücadele eden kardeşlerimizin yanında yer aldığımızı tüm Türkiye'de kardeşlerimiz göstermektedir" dedi.

AGD Konya Şubesi Başkanı Ceylani Kılıç, şunları söyledi: Terör örgütü İsrail, 1948 yılından itibaren sistemli olarak devam ettirdiği saldırı ve katliamlarında; Filistinli kardeşlerimizi şehit etmeye, evlerinden ve topraklarından çıkarmaya, masum insanları tutuklamaya, tecavüz, küstahlık ve şımarıklığına Dünya kamuoyunun gözü önünde devam etmektedir.

Terör örgütü İsrail’in mübarek Ramazan ayında başlattığı ve Ramazan Bayramı’nda devam ettirdiği saldırılarda; 200’ü aşkın Filistinli kardeşimiz şehit oldu. Binlerce Filistinli kardeşimiz yaralandı. Şehit olanların 60’tan fazlası çocuk yaşta Filistinli kardeşlerimiz. Kundaktaki bebeklerden, sokakta oynama çağına gelmiş çocuklara, delikanlı genç kardeşlerimizden, hamile annelere, genç yaşlı demeden Filistinli kardeşlerimiz şehit düşmüştür.

İşgalci Siyonist terör örgütü Gazze’de sivilleri bombalamaya devam ediyor. Enkazların altı sanki can pazarı olmuş. Elektrik ve su sistemi çökmüş durumda. Filistinli kardeşlerimiz açlık ve susuzluk içindeler.

Terör Örgütü İsrail; Filistinlilerin sağlık ocaklarını ve hastanelerini de bombalıyor. Sadece çocukları, kadınları ve ihtiyarları değil, hastanede tedavi olanları da öldürüyor.

Bu gözü dönmüş Terör örgütünü mutlaka durdurmak gerekir. Sürekli savaş suçu işliyor ve adeta soykırım yapıyor.

Nerede batılı insan hakları savunucuları?

Nerede adalet divanları?

Nerede uluslararası mahkemeler?

Nerede insanlık ve adalet?

İşbirlikçi Amerika ve Avrupa başta olmak üzere Siyonizm’in kölesi olmuş ülkeler ise gerçeği görmeme hususunda bizleri şaşırtmamaktadırlar. Bu devletler kurulduğu günden bu yana batılın yanında yer almaya devam etmişler, katliamlara ortak olmuşlar ve yaşananlara sessiz kalmışlardır.

Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği, Terörist İsrail’in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır. Bu kuruluşların İslam alemine ve insanlığa zerre kadar faydası yoktur. Kuruluş amaçları Terörist İsrail’i yaşatmak ve İsrail’in terör örgütü olarak Dünya’ya hükmetmesine zemin hazırlamaktadır.

Bu işbirlikçi Siyonist örgütlere karşı bir an önce İslam Birliği’nin kurulması gerekmektedir. Bunun yanında ülkemizde yer alan ABD’nin ve Siyonist yapıların İncirlik ve Kürecik başta olmak üzere üstlerinin bir an önce kapatılması gerekmektedir. 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Öte yandan terörist İsrail ise vicdan sahibi insanlara haber ulaştırma noktasında çalışmaya yapan basın kuruluşların binalarına saldırmaktadır. İşgalcilerle birlikte Filistinli kardeşlerimize yapılan haince saldırıların, ilk Kıblegahımız Mescid-i Aksa’ya karşı küstah baskınların ve tecavüzlerin Dünya kamuoyunda yer almaması için gayret göstermektedir.

Ancak saldırıların başladığı ilk günden itibaren Türkiye ve İslam ülkeleri başta olmak üzere Dünya’nın dört bir noktasından Filistinli kardeşlerimize destek mesajları gelmekte, hangi dinden ya da ırktan olursa olsun vicdan sahibi insanlar ellerinde Filistin bayrakları ile meydanlara inip, hep bir ağızdan İsrail’in terörist olduğunu haykırmaktadır.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Tarih boyunca görüldüğü gibi yenileceklerini anlayan zalimler, azgınlıklarını şiddetlendirmiştir. Tüm azgınlıklarına, şiddetli saldırılarına rağmen ise yenilmişlerdir. Çünkü onların akıl edemedikleri bir şey vardır; O da Allah’a karşı savaşan herkes yenilecektir ve Allah’tan başka güç yoktur.

Terör örgütü İsrail’in işgal ettiği Kudüs ve Filistin topraklarından sökülüp atılacağı günler çok yakındır. Sadece güçten anlayan İsrail’e, Filistinli kardeşlerimiz ve birlik içerisinde olan Müslümanlar en büyük tokadı yakında vuracaklardır. Dünya’ya ve bölgeye huzur ancak ve ancak Terörist İsrail’in yok olmasıyla gelecektir.

Bugün Peygamber Efendimiz (sav)’in başlattığı kutlu yolculuğun izinden giden Hz. Ömer’in, Selahaddin Eyyubilerin, Yavuzların, Abdülhamitlerin, Hasan El Bennaların, Seyit Kutupların, Necmettin Erbakanların, Şeyh Ahmet Yasinlerin, Filistinli direniş önderlerin devam ettirdiği büyük Kudüs yürüyüşünde bayrağı teslim alma vaktidir.

Bir açık hava görseli olabilir

Bu kutlu yolculukta milyonlarca Kudüs gönüllüsü olarak başlattığımız Büyük Kudüs Konvoyu şu anda tüm Türkiye’de 81 ilde gerçekleştirilmekte ve dualarımızla Filistin’de özgürlük için mücadele eden kardeşlerimizin yanında yer aldığımızı tüm Türkiye’de kardeşlerimiz göstermektedir.

Başlattığımız bu mücahedemiz; başta Kudüs olmak üzere tüm İslam beldeleri ve mazlum coğrafyalar kutlu bir zaferle Siyonizm'den kurtulana dek devam edecektir.

Bir ayakta, araba, sokak ve yol görseli olabilir

Cenab-ı Allah, Filistinli kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Özgür Mescid-i Aksa ve Filistin için direniş gösteren kardeşlerimize güç ve kuvvet versin. Allah burada toplanan kardeşlerimize, Özgür Mescid-i Aksa'da omuz omuza namaz kılmayı nasip etsin. Özgür Filistin topraklarında kardeşlerimizle beraber bir arada olmayı nasip etsin. Yaptığımız dualar tüm mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olsun.

Zafer İslam’ındır, zafer yakındır! 

Allah’a emanet olunuz.

Konuşmaların ardından Türk ve Filistin bayrağıyla donatılmış araçlar konvoy oluşturarak şehir merkezinde korna sesleri eşliğinde tur atıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.