AGD Konya Başkanı Kılıç'tan Kurban Bayramı açıklaması! Bağış ve bayramlaşma programı detayları belli oldu

AGD Konya Başkanı Kılıç'tan Kurban Bayramı açıklaması! Bağış ve bayramlaşma programı detayları belli oldu

AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, derneğin Kurban Bayramı çalışmaları ve bayramlaşma programı hakkında açıklamada bulundu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, Kurban Bayramı'nda hayırseverlerce yapılan bağışlarla ihtiyaç sahibi kız ve erkek öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılandığını hatırlatarak, nakdi ve ayni bağışların makbuz karşılında teslim alınacağını söyledi. Kılıç, bayramlaşma programının ise bayramın 2. günü saat 12.30 da AGD Konya şube binasında gerçekleştirileceğini açıkladı.

"MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI ŞUURLU, AHLAKLI BİR NESLİN YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kardeşliğe ve merhamete inanıyoruz. Komşumuzla yiyeceğimizi paylaşmanın tadını biliyoruz. Bir yetimi sevindirmenin, bir yoksulu doyurmanın hazzını biliyoruz. Kendimiz için istediğimiz bütün güzelliklerin daha da fazlasını kardeşimiz için de istiyoruz. Bizim bu değerlerimizle bu toplumu yeniden buluşturmamız lazım. Bu değerlerimizi yeniden dünyanın her tarafına ulaştırma gayretinde olmamız gerekmektedir. Bizler Anadolu Gençlik Derneği (AGD) olarak, milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu, ahlaklı bir neslin yetişmesine, sevgi ve kardeşliğin ön planda olduğu bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Kurulduğu yıldan bu yana aktivitesini yitirmeyen, çalışma aşkı ile Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve dünyanın en büyük gençlik organizasyonu olarak aziz milletimizin dernek medeniyetinin parlak bir temsilcisi olarak varlığını sürdürmektedir. Anadolu Gençlik Derneği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üstlendiği misyonu, geçmişten aldığı güçle, yarınlara daha büyük bir heyecanla taşıma azim ve kararlılığındadır. Anadolu Gençlik Derneği’nin projesi insan, muhatap kitlesi gençlik, sevdası Türkiye ve bütün ümmettir.

HEDEF ÖĞRENCİLERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK

Her yıl olduğu gibi bu yıl da muhtaçların yüzünü güldürmeye talip olan Anadolu Gençlik Derneği, eğitim gören kız ve erkek öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemiştir. Maddi koşulları iyi olmayan gençlerimizin yıl içindeki ihtiyaçları da kurban organizasyonumuz gibi hayırseverlerimizin bağışları sayesinde sağlanmaktadır.

CANLI KURBAN, KURBAN HİSSESİ, KURBAN DERİSİ BAĞIŞI..

Aynı zaman da Kurban Bayramı’nda canlı kurban veya kurban hissesi bağışında bulunan vatandaşlarımızın yanı sıra, kurban derisi ve sakatatlarını da bağışlamak isteyen hayırseverlerimizin bağışlarını teslim edebilmeleri sağlanacaktır. Kurban derisi yoksulun ve yetimin hakkıdır onun için kurban derilerini de en iyi şekilde değerlendirmek bir vazifedir. Bunun için özellikle Konya da birçok çardak ve kesim merkezinde Anadolu Gençlik Derneğinin görevlilerini bularak yerinde de bağışta bulunabilme imkânı vatandaşlarımıza sunulacaktır.

BAĞIŞLAR MAKBUZ KARŞILINDA TESLİM ALINACAK

Her nevi nakdi ve ayni bağışlar makbuz karşılında teslim alınacaktır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın vermiş olduğu mes'uliyeti ve duydukları güveni hakkıyla yerine getirmeye çalışan Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesine 0332 353 23 24 ve 0332 353 72 68 nolu numaradan ulaşmaları yeterli olacaktır. Şimdiden katkıda bulunan tüm yardımsever vatandaşlarımıza şükranlarımızı iletiyorum.

AGD KONYA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Bayramlaşma programımız ise bayramın 2. günü Şube binamızda saat 12.30 da gerçekleştirilecektir. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) olarak tüm İslam âleminin mübarek "KURBAN BAYRAMINI" tebrik eder, İslam aleminin birliğine, hakkın, adil olanın ve iyiliğin yeryüzünde hakimiyetine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz'

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.