Afyonkarahisar'daki trafik kazası güvenlik kamerasında

Afyonkarahisar'daki trafik kazası güvenlik kamerasında

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, tırın çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün yaralandığı kaza güvenlik kamerasına...

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, tırın çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, sürücülerinin isimleri açıklanmayan 03 FK 244 plakalı kamyon ve 32 GC 916 plakalı tır, Sandıklı Ofis Kavşağı'nda aniden yola çıkan Süleyman Sayın idaresindeki elektrikli bisiklete çarpmamak için fren yaptı.

Hızını alamayan kamyon, önündeki tıra çarparak durdu. Süleyman Sayın'ın kullandığı elektrikli bisiklet, tırın dorsesine çarparak savruldu.

Ağır yaralanan Sayın, Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, kaza, bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, ana yolda süratle ilerleyen kamyon ve tırın, aniden yola çıkan elektrikli bisikletliye çarpmamak için fren yapması ve kayması görülüyor.

Hızını alamayan kamyonun dorseye çarpmasının yansıdığı görüntülerde, elektrikli bisikletlinin tıra çarparak savrulması da yer alıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :