Afyonkarahisar’da düzensiz göç ile mücadele
Afyonkarahisar'da "Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" çerçevesinde 2 şahıs ve 1 araç hakkında işlem yapıldı.
Afyonkarahisar'da "Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" çerçevesinde 2 şahıs ve 1 araç hakkında işlem yapıldı.
Afyonkarahisar'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından "Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" yapıldı. Ülke geneli gerçekleştirilen "Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" kapsamında yapılan uygulamaya 63 ekip, 276 personel katıldı. Yapılan denetimlerde, 830 şahıs, 118 araç, 78 metruk bina, umuma açık yerler kontrol edildi. Bu çerçevede, 2 şahıs ve 1 araç hakkında işlem yapıldı.



Kaynak:
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.