Afyon’da FETÖ’den hapis cezasıyla aranan öğretmenlerden sorumlu sözde imam yakalandı

Afyon’da FETÖ’den hapis cezasıyla aranan öğretmenlerden sorumlu sözde imam yakalandı

Afyon'da FETÖ/PDY'nin haberleşme ağı Bylock ve Eagle kullanıcısı olduğu tespit edilen ve 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan sözde örgütün öğretmenlerden sorumlu imamı yakalanarak gözaltına alındı

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY terör örgütünün haberleşme ağı Bylock ve Eagle kullanıcısı olduğu tespit edilen öğretmenlerden sorumlu sözde imam K.Ü. yakalandı. Şahsın 2016 FETÖ hain darbe girişiminin ardından görevden ihraç edildiği ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahıslara yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tem Şube Müdürlüğümüzce yürütülen müşterek çalışma çerçevesinde, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan aranan bir kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

ÖĞRETMENLİKTEN İHRAÇ EDİLDİ, HAPİS CEZASIYLA ARANIYORDU

Operasyonda; 2016 yılında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işlem yapılan, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmen olarak görev yaparken KHK ile ihraç edilen, FETÖ/PDY terör örgütü içerisinde öğretmenlerden sorumlu sözde imam olarak görev yapan ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hüküm bulunan Bylock ve Eagle kullanıcısı K.Ü. isimli şahıs; Erkmen Fevzi Çakmak mahallesinde yapılan araştırma neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şahıs işlemlerinin ardından cezaevine teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.