Afyon'da fayans yüklü tır devrildi: Karayolu trafiğe kapandı

Afyon'da fayans yüklü tır devrildi: Karayolu trafiğe kapandı

Afyonkarahisar'da fayans yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralanırken, kazada tırdan çevreye saçılan fayanslardan dolayı karayolunun bir yönü yaklaşık 1 saatliğine trafiğine kapandı.

Kaza, Afyonkarahisar-Kütahya karayolu Bayramgazi rampasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.D, (41) idaresindeki 43 AEU 404 plakalı fayans yüklü tır, Bayramgazi köyü yakınlarında sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yola devrildi.

Kazada tır sürücüsü yaralandı, dorsesindeki fayanslar ise yola saçıldı. Kazanın ardından ihbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve karayolları ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırırken ardından yolda hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Karayolunun bir yönü fayanslar yüzünden yaklaşık 1 saat trafiğe kapanırken, fayansların temizlenmesi ile yol tekrar ulaşıma açıldı.

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.