Afyon'da alevler geceyi aydınlattı! 3 ev yanarak kullanılamaz hale geldi

Afyon'un Sandıklı ilçesinde bir evde çıkan yangın iki eve daha sıçradı. Alevlerin geceyi adeta gündüze çevirdiği yangın, itfaiye ekiplerince güçlükle kontrol altına alınırken, 3 ev tamamen kullanılamaz hale geldi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir evde çıkan ve hızla büyüyerek iki eve daha sıçrayan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda evlerden çıkan alevler ise bölgede adeta geceyi aydınlattı.

EVDE YANGIN ÇIKTI

Yangın, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi, Bektaş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mahmut Toprak isimli vatandaşın evinden dumanlar çıktığını gören köy sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

BİTİŞİKTEKİ EVLERE SIÇRADI

Bu sırada yangın hemen bitişiğindeki iki eve daha sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına almak için çalışma başlattı.

3 ev alev alev yandı

3 evin alev alev yandığı olayda Sandıklı ve Kızılören Belediyeleri itfaiye ekipleri yoğun bir çalışma sonrası yangını söndürebildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda alevler adeta geceyi aydınlattı.

İtfaiye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

Afyon'da alevler geceyi aydınlattı! 3 ev yanarak kullanılamaz hale geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.