Afyon Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlarda ateş yakmak 30 Ağustos'a kadar yasak

Afyon Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlarda ateş yakmak 30 Ağustos'a kadar yasak

Afyonkarahisar Valiliği kent genelinde ormanlık alanlarda ateş yakmanın 30 Ağustos'a kadar yasaklandığını duyurdu. Afyon'd 13 Temmuz - 30 Ağustos tarihleri arasında anız, bağ ve bahçe temizliği ile mangal ve semaver amaçlarıyla kontrollü ateş yakmak yasak

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kent merkezi ve ilçeler dahil bütün mahalle, köy ve belde belediyeleri dahil olmak üzere il genelinde mesire yerleri dışındaki ormanlık alanlarda ateş yakmanın 30 Ağustos'a kadar yasaklandığı duyuruldu. Açıklamada, 13 Temmuz - 30 Ağustos tarihleri arasında anız, bağ ve bahçe temizliği ile mangal ve semaver amaçlarıyla ateş yakmanın yasaklandığı bildirildi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 6831 sayılı kanununun 76. maddesi gereğince Afyonkarahisar il merkezi, ilçeler dahil bütün belde, köy ve mahallerdeki mesire yerleri dışındaki ormanlık alanlarda 13 Temmuz - 30 Ağustos tarihleri arasında anız, bağ ve bahçe temizliği ile mangal ve semaver amaçlarıyla kontrollü ateş yakmak yasaklanmıştır.

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.