Afyon-Konya yolunda feci kaza! Atakan Tolgahan öldü, 1 yaralı

Afyon-Konya yolunda feci kaza! Atakan Tolgahan öldü, 1 yaralı

Afyon-Konya karayolunda kontrolden çıkan ticari araç duvara çarptı. Araçta bulunan Atakan Tolgahan K. öldü, sürücü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Konya-Afyonkarahisar yolunda kontrolden çıkarak yol kenarındaki duvarına çarpan hafif ticari araçta 1 kişi öldü, sürücü yaralandı.

Kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolu 18. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mert Yiğit K.., idaresindeki 35 AYR 758 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

SAVRULAN ARAÇ FABRİKA DUVARINA ÇARPTI

Savrulan araç yol kenarında bulunan bir fabrikanın duvarına çarparak durabildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi.

ATAKAN TOLGAHAN K. YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücüyü ambulans ile hastaneye kaldırırken, araçta yolcu olarak bulunan Atakan Tolgahan K., (36) isimli şahsın ise hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından polis tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

Afyon-Konya yolunda feci kaza! Atakan Tolgahan öldü, 1 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.