Adana'daki bıçakla yaralama

Adana'daki bıçakla yaralama

Babasıyla kavga eden kahvehane sahibini 20 yerinden bıçaklayan tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı

ADANA (AA) - Adana’da babasıyla kavga eden kahvehaneciyi 20 yerinden bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla tutuklanan kişi, 15 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya tutuklu sanık İ.A. (16) ile müşteki İbrahim Yakut ve tarafların avukatları katıldı.

"Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan hakkında 15 yıl hapis cezası istenen İ.A, savunmasında, yaptığı olaydan pişman olduğunu söyledi.

Evde otururken kardeşinin telefonla kendisini arayarak, "Ağabey yetiş dedemi öldürüyorlar" demesi üzerine kahvehaneye gittiğini belirten sanık, "Dedem ortada yoktu. Babam kahveci İbrahim ile kavga ediyordu. Elimdeki meyve bıçağını gözlerimi kapatarak sallamaya başladım. İbrahim’in bacaklarına ve kalça tarafına doğru 20 bıçak vurduğumu biliyorum." dedi.

Müşteki Yakut ise sanıktan şikayetçi olmadığını, davaya katılmak istemediğini belirterek, "Sanığın dedesi kahvehanede başkasıyla tartışıyordu. Sonra babası geldi. Kahvehaneyi çalıştırdığım için babasıyla tartıştık. O sırada sanık çocuk geldi, elinde bıçak görmedim. Olayın sıcaklığıyla yaraları hissetmedim, yere düştüm." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verip duruşmayı, tanıkların dinlenmesi için 15 Aralık'a erteledi.

Merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde 31 Mayıs'ta bir kahvehanede meydana gelen olayda İ.A, babasıyla kavga eden kahvehane işletmecisi İbrahim Yakut’u 20 yerinden bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Olaydan sonra yakalanan zanlı tutuklanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :