Adana'da uyuşturucu operasyonu

Adana'da uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 98 kilo 200 gram esrar, 185 uyuşturucu hap, biri otomatik iki tabanca ve çelik yelek ele geçirildi- Gözaltına alınan 16 şüpheliden 11'inin tutuklandığı operasyon, polis kamerasınca görüntülendi

ADANA (AA) - Adana'da polis kamerasınca da görüntülenen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 98 kilo 200 gram esrar, 185 uyuşturucu hap, biri otomatik iki silah ve çelik yelek ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 zanlıdan 11'i tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “torbacı” diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki Onur, Ova, Yenibey, Akıncılar ve Çamlıbel mahallelerinde operasyon düzenledi.
Operasyonda 16 şüpheli yakalandığı, adreslerde yapılan aramada 98 kilo 200 gram esrar, 185 uyuşturucu hap, biri otomatik ruhsatsız 2 tabanca, çelik yelek ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 4 bin 500 lira bulundu.
Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 11'i tutuklandı, 2'si savcılıkça, 3'ü mahkemece serbest bırakıldı.
- Operasyon anı polis kamerasında
Operasyona ilişkin polis kamerasına yansıyan görüntülerde ekipler, sokaklarda kendilerini görüp kaçmaya başlayan şüphelileri bir süre kovalıyor. Silahla havaya ateş açan ekipler, kovalama sonucu yakaladığı şüphelilerin üzerini arıyor. Bir şüphelinin cebinden, paketlenmiş halde esrar maddesi çıkıyor. Poşette esrar ve tabanca bulan ekipler, bir arsada toprağa gömülü halde ve su borusuna gizlenmiş uyuşturucu madde de ele geçiriyor. Bir evde çuvallara doldurulmuş esrar bulunması da kameraya yansıyor.

Adana'da uyuşturucu operasyonu

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :