Adana'da bardaki silahlı kavga

Adana'da bardaki silahlı kavga

Barda müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan kavgada ağır yaralanan kişi, olaydan yaklaşık bir ay sonra hayatını kaybetti- Kavga anının barın güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı

ADANA (AA) - Adana'da barda müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan ve güvenlik kamerasına yansıyan silahlı kavgada ağır yaralanan kişi, yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık bir ay önce kardeşi ve biri kadın iki arkadaşıyla gittiği merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'ndeki bardan çıkarken çalışanlarla aralarında çıkan kavgada başından silahla vurularak ağır yaralanan Kürşat Soysal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Öte yandan, silahlı kavga anının iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Görüntülere göre, Kürşat Soysal bardan çıkıp kız arkadaşıyla uzaklaşırken belinden tabancasını çıkarıyor.

Silahını havaya doğrultan Soysal, tetiğe basıyor ancak tabanca ateş almıyor. Soysal'ın yanına gelen arkadaşı ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi ise ona engel olmaya çalışıyor ancak Soysal, silahını tekrar havaya doğrultup bir el ateşliyor.

Bu sırada bir bar çalışanı Cihan O, Soysal ve kız arkadaşının yakınına gelerek havaya bir el ateş ediyor.

Barın çalışanlarından şüpheli Mehmet U. ise kız arkadaşının engel olmaya çalıştığı Kürşat Soysal'ın yanına koşarak gelip başına bir el ateş ediyor.

Devam eden çatışmada ise Kürşat Soysal'ın kardeşi Hamit Soysal ve bar çalışanı Cihan O. da ayağından yaralanıyor.

Polis ekiplerinin gelmesi üzerine de şüpheliler Mehmet U. ile Cihan O. olay yerinden kaçıyor.

Yerde yaralı halde yatan Soysal'ı ise kardeşi ve arkadaşı durdurdukları hafif ticari bir araçla hastaneye götürüyor.

- Olay

Beyazevler Mahallesi'ndeki bir bara 26 Ekim'de eğlenmeye giden Kürşat Soysal (36), kardeşi Hamit Soysal (33) ve arkadaşı Engin B. (28) ile işletme çalışanları arasında bar çıkışında silahlı kavga çıkmış, kavgada Kürşat Soysal başından, kardeşi Hamit Soysal ve bar çalışanı Cihan O. ayağından yaralanmıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla yakalanan zanlılardan Mehmet U. ve Cihan O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, Abdullah T. ve Ramazan G. ise serbest bırakılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :