Abdülkerim Bardakçı, yeniden Samsunspor yolunda

Abdülkerim Bardakçı, yeniden Samsunspor yolunda

Atiker Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı, bu sezon da geçtiğimiz sezon 2. devrede formasını giydiği Samsunspor yolunda…

Atiker Konyaspor’de yeni sezon kamp kadrosuna dahil edilmemesi sonrası büyük hayal kırıklığı ve kırgınlık yaşayan ve takımdan ayrılmak için Başkan Ahmet Şan'dan bonservisinde kolaylık isteyen Abdülkerim Bardakçı'nın Konyasporlu yöneticilerle yaptığı görüşme sonrası bu düşüncesinden vazgeçti. Abdülkerim Bardakçı bunun üzerine rotasını  geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor’a  çevirdi.

YÖNETİCİLER İKNA ETTİ

Edinilen bilgilere göre; kamp kadrosuna alınmama kararı sonrası takımdan ayrılmak isteyen Abdülkerim’le görüşen Atiker Konyasporlu yöneticiler, kendisinin Konyaspor için önemli bir futbolcu olduğunu belirtti ve genç futbolcudan Yeşil-Beyazlılardan ayrılmayı kesinlikle düşünmemesini istedi. Bunun üzerine Abdülkerim Bardakçı’nın rotayı yeniden geçtiğimiz sezon 2. yarıda forma giydiği ve ligde kalmasında büyük pay sahibi olduğu Samsunspor’a çevirdiği öğrenildi. Bir çok takımın listesinde olan genç oyuncunun Kırmızı-Beyazlılara sıcak baktığı belirtildi.

ALPAY: SENİ TAKIMDA MUTLAKA GÖRMEK İSTİYORUM

Geçtiğimiz günlerde Samsunspor’un başına getirilen Teknik Direktör Alpay Özalan’ın da Abdülkerim Bardakçı’yı telefonla arayarak, “Seni mutlak surette takımda görmek istiyorum” diyerek  bizzat takıma davet ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de devre arasına küme düşme hattında giren Samsunspor, Abdülkerim’i Atiker Konyaspor'dan kiralık olarak renklerine bağlamış, transferde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da ricacı olmuş, yeşil-beyazlılar bu talebi geri çevirmemişti.

Abdülkerim Bardakçı'nın aksi gelişme olmadığı takdirde bir iki gün içerisinde Samsun’a giderek Kırmızı-Beyazlı yöneticilerle transferin detaylarını görüşeceği ve şartlarda anlaşması halinde kiralık olarak, kendisini 1 yıl daha Kırmızı-Beyazlı takıma bağlayacak anlaşmaya imza koyacağı öğrenildi. Abdülkerim Bardakçı'nın Atiker Konyaspor'la 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

M. Mustafa Özdemir-Memleket