AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

BBP Genel Başkanı Destici, oylamaya katılarak 6 fotoğraf için oy kullandı- Destici:-"Dünyada yaşanan son hadiselere baktığımız zaman savaşlar, açlık, baskı, zulüm, insanların yaşadığı dramlar, zorluklar Anadolu Ajansının objektifinden çok güzel yansıtılmı

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 6 fotoğraf için oy kullandı.

Destici, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için seçilen AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Destici, haber kategorisinde, Özkan Bilgin imzalı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında 2 bin 900 metre rakımlı tepede kurulan üs bölgesinde vatani görevini yapan Mehmetçiklerin bayram namazı kılmasının görüntülendiği "Mehmetçik'in Bayram Namazı" adlı fotoğrafı beğendi.

Bu kategoride Destici, Onur Çoban'ın, Arakanlı Müslümanlar'ın Myanmar'da kendilerine uygulanan şiddetten kaçışlarını gösteren "Myanmar'dan Teknelerle Kaçış" fotoğrafı için oy kullandı.

Destici, yaşam kategorisinde ise oyunu, Ali Jadallah'ın "Engelli Kardeşlerin Yaşamı" ve Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların Yolculuğu" fotoğraflarına verdi.

BBP Genel Başkanı Destici, spor kategorisinde Türkiye Ampute Milli Takımı'nın, İngiltere Ampute Milli Takımı'nı 2-1 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olduğu maçın ardından millilerin sevinç yaşadığı anı gösteren Abdullah Coşkun imzalı fotoğraf ve 2. Etnospor Kültür Festivali'nde atlı akrobasi gösterilerinin görüntülendiği Onur Çoban imzalı fotoğrafları beğendi.

-"Fotoğraflar güzel ve anlamlı"

Fotoğrafların güzel ve anlamlı olduğunu ifade eden Destici, "Dünyada yaşanan son hadiselere baktığımız zaman savaşlar, açlık, baskı, zulüm, insanların yaşadığı dramlar, zorluklar Anadolu Ajansının objektifinden çok güzel yansıtılmış. Gerçekten çok etkilendim." dedi.

Destici, fotoğrafları çeken foto muhabirlerini ve Anadolu Ajansını tebrik etti.

Bu arada, Destici, spor kategorisinde Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki fotoğrafı incelediği sırada gülerek, "Bizimkiler Galatasaray'ı görünce aşka geliyorlar. Her maçı Galatasaray ile oynasak zaten banko şampiyon oluruz, hem de büyük farkla." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :