6'lı masada 'adaylık oyunları' animasyonu sosyal medyada rekor kırdı

Türkiye'de 2023 seçimleri rüzgarı esmeye devam ederken muhalefet partilerinin, Cumhurbaşkanı adayı tespit edememesi ve bu süreçte yaşananlar mizah malzemesi oluyor. Sosyal medyada 'adaylık oyunları' ismiyle animasyona taşınan video rekor kırdı

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru giderken siyasiler de hummalı çalışmalarına devam ediyor.

Cumhur İttifakı'nda aday aylar öncesinden ilan edilirken, 6'lı masa ise adeta çıkmazlarda. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki hapis kararı sonrası tam anlamıyla adaylık kavgasına tutuşan 6'lı masada yaşananlar sosyal medyada yayın yapan Kurtuba TV tarafından animasyona taşındı.

İmamoğlu'nun cezasının açıklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya seyahatinde verdiği tepkiler ve daha sonra Saraçhane'de yaşananlar konu edildi. Mizahi bir dille yapılan animasyon, 1 milyonun üzerinde görüntülenerek sosyal medyada paylaşım ve beğeni rekorları kırdı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar